Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka veličanstveni

Kakvo priznanje za Modrića! 'Najbolji je veznjak u Španjolskoj, navijači ga obožavaju!'

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
22.04.2016.
u 18:27

"Modrić je protiv Villarreala još jednom pokazao da je majstor točnih dodavanja, a igru je širio na sve strane"

Kako se bliži kraj sezone, Luka Modrić igra sve bolje i bolje za Real, a vidi se to i po rezultatima kraljevskog kluba. Zidaneova momčad u najužim je kombinacijama za velike trofeje, a stručnjaci, navijači i mediji velike zasluge pripisuju hrvatskom reprezentativcu kojeg sve češće hvale.

Jučer ga je pohvalio legendarni Emilio Butragueno, a danas španjolska Marca donosi članak o suradnji Modrića i Kroosa, najboljih veznjaka španjolske lige.

"Real je protiv Villarreala odigrao jednu od najboljih i najkompletnijih utakmica sezone, a okosnica momčadi u tom susretu bili su Kroos i Modrić, zbog kojih je Zidaneova momčad bila toliko dominantna. Spomenuta dvojica igrala su u oba smjera i tako su omogućili Casemiru da zasja još jednom, iako su ga ovoga puta oni zasjenili", piše Marca.

U članku se provlači teza kako su Modrić i Kroos bolji od Barcinih i Atleticovih veznjaka, kao i od svih ostalih u ligi, a "brani" se statistikom iz koje se može vidjeti da su njih dvojica ove sezone imala 4254 dodavanja, s nevjerojatnih 92,62 posto točnosti!

"Modrić je protiv Villarreala još jednom pokazao da je majstor točnih dodavanja, a igru je širio na sve strane. Čak je uspio ući i u samu završnicu akcije kada je Danilovo dodavanje pretvorio u pogodak. Modrić je stilom igre postao miljenik navijača koji ga jednostavno obožavaju, a na stadionu mu to glasnom podrškom jasno daju do znanja", piše autor članka o Modriću te nastavlja s hvalospjevima za Kroosa koji je odlično zamijenio Xabija Alonsa, a sad se prilagodio i novoj poziciji.

Modrićeva forma dobra je i za navijače iz Hrvatske jer uskoro počinje Europsko prvenstvo na kojem se puno očekuje od razigravača Reala. U Francuskoj uz sebe neće imati Kroosa, ali će zato imat druga dva majstora – Brozovića i Rakitića...

Komentara 17

Avatar nula
nula
22:06 22.04.2016.

A ako je najbolji u Spanjolskoj, onda je i najbolji i na svijetu. Wolfgang Amadeus Modric. A uz sve to je fantastican i kao covjek.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
19:32 22.04.2016.

Mi obožavamo muha kad se nervira radi ovakvih članaka o čudesnom Lukici.

JO
josip
20:45 22.04.2016.

Lukica je trenutno najbolji veznjak na svijetu! Neka pati koga smeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije