Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan od trojice

Kakvo priznanje! Luka Modrić u najužem izboru za najboljeg veznjaka Primere

Luka Modrić
DPA/PIXSELL
15.10.2014.
u 18:04

Luka je lani odigrao 34 susreta za Real u La Ligi, što ga čini jednim od najkonstantnijih igrača lige

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić dobio je još jedno veliko priznanje. Veznjak madridskog Reala nominiran je za nagradu  najboljeg veznjaka Lige u prošloj sezoni, priopćio je njegov klub na službenim stranicama.

Luka je ušao među tri kandidata, a nominirani su još i Gabi iz Atletica te Sergio Busquets iz Barcelone. Modrić je u sezoni 2013./14. bio jedan od ključnih igrača Reala, Carlo Ancelotti nije mogao zamisliti prvu postavu bez njega. Posebno je inspiriran bio krajem prošle i početkom ove kalendarske godine kada je u četiri od šest utakmica Reala bio proglašen igračem utakmice.

Luka je lani odigrao 34 susreta za Real u La Ligi, što ga čini jednim od najkonstantnijih igrača lige.

Od sadašnjih igrača madridskog kluba, Keylor Navas je nominiran za vratara sezone (branio za Levante), zajedno s Thibautom Curtoisom (igrao za Atletico Madrid) i Willyjem Caballerom (branio za Malagu.). Sergio Ramos nominiran je za najboljeg braniča, uz Filipe Luisa (bio u Atletico Madridu) i Mirandu (Atletico Madrid).

Proglašenje najboljih bit će 27. listopada!

>>Modrić: Dugo nismo u kvalifikacijama odigrali ovakvu utakmicu

Komentara 9

GA
gafe
18:27 15.10.2014.

Kralj! Majstor! Ljudina!

Avatar Prosenjak
Prosenjak
20:37 15.10.2014.

Niste napisali da je od jučer Luka prema tranesfermarktu deveti najskuplji igrač ovog trenutka na svijetu (prvi je naravno Leo Messi)? To je po meni još jača vijest jer koliko je meni poznato to je prvi put u povijesti da se neki Hrvat nalazi među prvih 10, a to je uspjeh koji je potpuno nevjerovatan ako uzmemo u obzir činjenicu da igrač iz Hrvatske koji je jednake kvalitete kao igrač iz Engleske, Španjolske ili Brazila uvijek vrijedi pet puta manje.

Avatar usainbolt
usainbolt
18:06 15.10.2014.

U ovoj konkurenciji osvaja bez problema. Realnije bi bilo da su uz Luku tu Koke i Rakitić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije