Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Kakva večer Matea Kovačića! Zabio tri pogotka za Inter

Mateo Kovačić, Inter, portal (1)
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
28.08.2014.
u 22:09

U 51. minuti Kova ja zabio svoj treći pogodak, a samo dvije minute kasnije Walter Mazzarri izvadio ga je iz igre, a naš je igrač dobio zaslužene ovacije

Nogometaši Intera u prvoj su utakmici doigravanja za Europsku ligu na Islandu pobijedili Stjarnan 3:0 pa je uzvrat bio samo odrađivanje posla.

A istaknuo se hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić koji je odigrao sjajnu utakmicu i postigao tri pogotka, a posebno lijep bio je onaj za vodstvo 2:0. Mateo je primio loptu na 30-ak metara od gola, oslobodio se dvojice igrača i onda prekrasnim lobom matirao vratara.

U 51. minuti Kova ja zabio svoj treći pogodak, a samo dvije minute kasnije Walter Mazzarri izvadio ga je iz igre, a naš je igrač dobio zaslužene ovacije.

Inter je na kraju slavio 6:0, a uz Matea zabili su Osvaldo jedan i Iturbi dva.

Ćorluka, Pletikosa i Milić ispali

Osim Kovačića, od hrvatskih igrača u EL plasirali su se Kalinić, Strinić i Bartulović (Dnjipro), Vrdoljak (Legia, postigao gol iz 11-erca protiv Aktobea, 2:0), Schildenfeld, Pranjić, Petrić (Panathinaikos), a ispali su Ćorluka (Lokomotiv), Milić i Pletikosa (Rostov) i Jelavić (Hull City). Slaven Bilić na klupi Bešiktaša jedini je hrvatski trener na klupi inozemnog kluba u EL, a tamo će biti i i bivši trener plavih Halilhodžić s Trabzonom.

Navijači poljske Legije izvjesili su na utakmici protiv Aktobea golemi transparent s uvredljivom porukom Uefi. Aluzija je to na izbacivanje Poljaka iz Lige prvaka, za što ih čeka nova kazna.

Nesuđeni vatreni Hrgota postigao tri gola za Borussiju (M) protiv Sarajeva u pobjedi 7:0.

Komentara 5

DA
danijelrukavina4
22:40 28.08.2014.

Samo je pitanje vremena kada će Mateo postati veliki igrač. On već sada pokazuje kvalitete velikana nogometne igre.

Avatar franioprvi
franioprvi
22:46 28.08.2014.

Mateo ce biti cudo , ima neke kvalitete koji se rijetko vidjaju , iznenadjujuci su , a posebnoje brz u prva dva metra.

IS
istri
10:24 29.08.2014.

la mia inter: je pravo mjesto za tebe samo nemoj citati sto nase novine pisu, kako si nebi napuha glau vec igraj i samo igraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije