Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sterling strijelac

Kakva akcija Liverpoola! 51 dodavanje i onda pogodak!

Liverpool
Foto: Screenshot
1/2
19.12.2014.
u 11:49

Bio je to pravi timski rad, u akciji su sudjelovali svi igrači. Lopta je bila u posjedu 'redsa' gotovo dvije i pol minute, a Sterling ju je završio pogotkom nakon čak 51 dodavanja!

Liverpool je u srijedu u gostima pobijedio vodeću momčad Championshipa Bournemouth (3:1) i plasirao se u polufinale Liga kupa. U toj utakmici briljirao je Raheem Sterling koji je postigao dva pogotka, a impresivan je bio onaj u 20. minuti kojim je svojoj momčadi donio vodstvo.

Naime, bio je to pravi timski rad, u akciji su sudjelovali svi igrači. Lopta je bila u posjedu 'redsa' gotovo dvije i pol minute, a Sterling ju je završio pogotkom nakon čak 51 dodavanja!

Pogledajte fenomenalan pogodak Liverpoola.

>>'Lovren štiti samo sebe, a uopće ne pomaže momčadi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije