Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od siječnja 2015.

Kako je Mamić doveo slavnog Brazilca Pata u Dinamo za 19 milijuna eura

\'Alexandre Pato, AC Milan Photo: Press Association/Pixsell\'
Foto: PA/Pixsell
18.12.2014.
u 13:47

"Alexandre Rodrigues da Silva (rođen 2. rujna 1989.), poznatiji kao Alexandre Pato, ili samo Pato, brazilski je profesionalni nogometaš koji igra za Sao Paulo FC, na posudbi iz Dinama Zagreb"

– Neće biti puno promjena u klubu ove sezone, na ljeto smo potrošili dosta novca, ali ćemo i dalje pratiti tržište – poručili su nedavno iz Dinama.

No, Wikipedia tvrdi drugačije, prema njoj je Dinamo doveo veliko pojačanje: slavni Brazilac Alexandre Pato od siječnja 2015. dolazi u Maksimir i to za nevjerojatnih 19 milijuna eura.

"Alexandre Rodrigues da Silva (rođen 2. rujna 1989.), poznatiji kao Alexandre Pato, ili samo Pato, brazilski je profesionalni nogometaš koji igra za Sao Paulo FC, na posudbi iz Dinama Zagreb", piše na Wikipediji.

Naravno, riječ je o pogrešci, ali bilo bi fantastično za hrvatskog prvaka da je istinito...

>>Čop i Brozović odlaze iz Dinama, Henriquez prva špica plavih

Foto: Screenshot/reuters

Foto: Screenshot/reuters

Komentara 20

Avatar emigrant
emigrant
15:17 18.12.2014.

Dragi novinari, svaka buddala može editirati wikipediju. Glupposti se obično brišu, ti pametnjakovići se blokiraju, ali takva egzibicija definitivno nije vrijedna da se o njoj piše vijesti. Sad ću ja otići na wikipediju, urediti stranicu Josipovića i napisati kako odustaje od kandidature od predsjednika zbog poziva iz Sjeverne Koreje koji ga žele za predsjednika. Hoće li to biti breaking news? Osnovno pravilo na internetu je kad se pročita neka vijest obavezno ju treba provjeriti u nekoliko izvora.

AL
alphastrike
14:17 18.12.2014.

tako piše i da sharbini igra u jedinstvu iz bihaća :D

MA
MagnusJohnson
14:50 18.12.2014.

Kad su vidjeli ovaj naslov, hajdukovci su zaplakali, "pa kako opet oni dovode takvog napadača, a tribine im prazne"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije