Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovorio se s Vrbranovićem

Kakav preokret, Mišković ostaje u HNS-u: Svi pričaju samo o lošim stvarima

Damir Mišković i Davor Šuker
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
05.12.2016.
u 15:03

- Nije ovo nikakav rat između Rijeke i HNS-a. Nitko ne priča što smo dobroga napravili za hrvatski nogomet u zadnje tri godine, svi izdvajaju samo loše stvari.

Nakon derbija Dinama i Rijeke, predsjednik kluba s Rujevice Damir Mišković bio je iznimno ljutit zbog suđenja pa je dao ostavku na sve funkcije u HNS-u, što se mnogima učinilo ishitrenim.

- Zahvaljujem Vučemiloviću i svim njegovim kolegama koji su dijelili pravdu na utakmici u Maksimiru. Podnosim ostavku na mjesto dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, na sve funkcije u nogometnoj organizaciji. O svojoj sam odluci obavijestio i predsjednika HNS-a, Davora Šukera, rekao je tada Mišković.

Međutim, dogodio se preokret i ipak ostaje u HNS-u, što je danas potvrdio. Tvrdi da je njegova ostavka uvjetna i da će ostati, ali je postavio uvjete.

- Nije ovo nikakav rat između Rijeke i HNS-a. Nitko ne priča što smo dobroga napravili za hrvatski nogomet u zadnje tri godine, svi izdvajaju samo loše stvari. Sudačka organizacija treba se reorganizirati. To je moj najveći cilj. Dogovorio sam se s Vrbanovićem da je to moj uvjet za ostanak u HNS-u ili ćemo svatko svojim putem, rekao je Mišković za Radio Rijeku pa dodao:

- Derbi na Maksimiru bio je pravi derbi, to je bilo ono što je lijepo. Naravno, ima i stvari koje nisu bile lijepe. Neću pričati o sucima jer to ne radim, ali definitivno nisu bili na nivou.

Komentara 2

Avatar Oneill
Oneill
17:40 05.12.2016.

Oni koji su tek mu pratili na tv drugo poluvrijeme suđenja bilo dosta čudnom pa i sam voditelj na tv je nekoliko puta se čudi jo o nekom novom kriterijem suđenju.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
20:49 05.12.2016.

Mišković ostaje u HNS-u a HNK Rijeka sa svojim sjajnim europskim trenerom ostaje prva na ljestvici našeg balkanskog balunaškog šampionata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije