Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Juventus uvjerljiv, Napoli skočio na 3. mjesto

Juventus
Reuters/PIXSELL
18.12.2014.
u 23:34

Ovo je Juventusu peto uzastopno gostovanje na Sant Eliji s kojeg se vratio s tri osvojena boda.

Juventus je u 16. kolu Serie A slavio na gostovanju kod Cagliarija s 3:1. Pogotke za staru damu postigli su Tevez (3.), Vidal (15.) i Llorente (50.), dok je za domaćine strijelac bio Rossettini (65.).

Ovo je Juventusu peto uzastopno gostovanje na Sant Eliji s kojeg se vratio s tri osvojena boda. Statistiku utakmice pogledajte ovdje.

Napoli je s 2:0 bio bolji od Parme, a strijelci su bili Zapata (19.) i Martens (30.).

Napoli je skočio na 3. mjesto ljestvice, za vodećim Juventusom zaostaje 12 bodova. Parma je na dnu sa samo šest osvojenih bodova. Statistiku utakmice pogledajte ovdje.

>> Mandžukić zabio dva gola i odveo Atletico na noge Realu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije