Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEVEZ ZABIO

Juventus u derbiju svladao Milan, Atletico remizirao bez Mandže

Milan Juventus
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/12
20.09.2014.
u 23:07

Ključni trenutak dogodio se u 71. minuti kada je Pogba lijepo proigrao Carlosa Teveza koji je rutinski svladao Abbiatija. Tevez je gol proslavio s dudom u ustima

Juventus je u velikom talijanskom derbiju svladao Milan. Stara dama je u trećem kolu prvenstva u Milanu slavila s 1:0.

Ključni trenutak dogodio se u 71. minuti kada je Pogba lijepo proigrao Carlosa Teveza koji je rutinski svladao Abbiatija. Tevez je gol proslavio s dudom u ustima. Crno-bijeli su bili bolji čitavu utakmicu, dok je Inzaghijev Milan ostao dužan.

Atletico Madrid kod kuće je s Celtom odigrao 2:2. Gosti su poveli preko Hernandeza (19.), za Atletico su zabili Miranda (31.) i Godin (41.), a konačni rezultat postavio je Nolito u 53. minuti s bijele točke. Mario Mandžukić zbog slomljenog nosa nije konkurirao za utakmicu. Atletico je drugoplasirana momčad s osam bodova. Barcelona ih je skupila devet, ali ima i utakmicu manje.

Pletikosa primio 27 golova

Borussia (D) doživjela je još šok izgubivši u Mainzu s glatkih 0:2 u četvrtom kolu Bundeslige. Zenit, pak, piše povijest u ruskoj ligi kao prvi klub koji, nakon raspada SSSR-a, ima na startu osam pobjeda zaredom. Ovoga puta stradao je Rostov (0:5), za kojega su po 90 minuta odradili Pletikosa i Milić. Stipe je u prvih osam kola primio čak 27 pogodaka.

Vodeći Marseille je u šestom kolu francuskog prvenstva s 3:0 svladao Rennes, dok je najzanimljivije bilo u dvoboju Toulousea i Caena koji je završio 3:3.

>> Kranjčar: Sreća da je ušlo; Crouch: Niko je tako 100 puta zabijao na treningu

>> Liverpool poražen, Lovren nakon sudara dobio povez oko glave

Komentara 1

Avatar ban_Zrinski
ban_Zrinski
07:41 21.09.2014.

Atleticu ponistili gol i nije im suden penal , bilo je jasno kad su Simeonu odrapili 8 utakmica da ce jebat Atletico na sve strane jer spanjolskom savezu ne odgovara da Atletico 2 godine na red osvoji naslov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije