Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjaca na klupi

Juventus slavio u Palermu, sjajni vratar Josip Posavec izludio Mandžu

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.09.2016.
u 20:27

Mario Mandžukić odigrao je svih 90 minuta za Juventus, dok je Marko Pjaca susret odgledao s klupe.

Juventus se ponovno diže u formi. Nakon poraza od Intera prošlog vikenda, 'stara dama' vratila se na pobjednički kolosijek; prvo je pobijedila Cagliari s 4:0, a danas je u 6. kolu talijanskog prvenstva slavila i na teškom gostovanju u Palermu (1:0).

Juve je bio puno bolja momčad, prilike su se nizale jedna za drugom, ali na golu domaće momčadi bio je sjajni vratar Josip posavec, bivši vratar zaprešićkog Intera, koji je skinuo nekoliko odličnih prilika gostiju. Na neki način izludio je i Marija Mandžukića kojem je skinuo dva 'zicera'.

Odluka je pala u 49. minuti susreta kada je Goldaniga postigao autogol.

Mario Mandžukić odigrao je svih 90 minuta za Juventus, dok je Marko Pjaca susret odgledao s klupe. Posavec je branio čitavi susret za Palermo, Mato Jajalo igrao je do 67. minute, a donedavni napadač Intera Ilija Nestorovski ušao je u 59. minuti.

Komentara 3

DH
dalibor.hren
09:08 25.09.2016.

Pjaca i Rog, umjesto igre u Ligi prvaka i nabijanju cijene griju klupe...

RI
rikavac
21:21 24.09.2016.

Nemoguce da je Mario promasio dva zicera,to je neka sala?

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
05:09 25.09.2016.

posavec odlican, autogol nije mogao obraniti ostalo super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije