Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCELONA SVLADALA Athletic Bilbao

Juventus razbio Inter, igrali Mandžukić i Brozović

Juventus - Inter
Foto: Reuters
1/5
27.01.2016.
u 23:02

Mario Mandžukić na travnjaku je bio do 77. minute, dok je Marcelo Brozović u igru ušao u 64. minuti. Ivan Perišić zbog ozljede gležnja nije konkurirao za dvoboj.

Juventus je u prvoj polufinalnoj utakmici talijanskog Kupa s 3:0 svladao Inter, tako stigao na korak do velikog finala. Igrači Massimiliana Allegrija bili su uvjerljivi i dominantni, zasluženo stigli do velike prednosti uoči uzvrata, piše Goal

Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Alvaro Morata, jednog je nadodao i Paulo Dybala. Inter je od 70. minute igrao s deset igrača, drugi žuti karton zaradio je Murillo. Mario Mandžukić na travnjaku je bio do 77. minute, dok je Marcelo Brozović u igru ušao u 64. minuti. Ivan Perišić zbog ozljede gležnja nije konkurirao za dvoboj.

Rakitić igrao u pobjedi Barcelone

Atletico Madrid u uzvratnoj je utakmici četvrtfinala španjolskog Kupa kralja kod kuće izgubio od Celte (2:3) i ispao iz natjecanja. Prva utakmica završila je 0:0. 

Barcelona je na Nou Campu pobijedila Athletic Bilbao (3:1). Prvu utakmicu dobili su 2:1.

Za Barcu su zabili Suarez (53.) i Pique (81.) i Neymar (91.). Ivan Rakitić igrao je cijeli susret.

City izborio finale s Liverpoolom

Nogometaši Manchester Cityja izborili su finale Liga kupa protiv Liverpoola pobjedom protiv Evertona 3:1. 

Gosti iz Liverpoola imali su 2:1 iz prve utakmice, a stvari su za njih dobro krenule i na Etihadu gdje su poveli preko Barkleya u 18. minuti.

Samo šest minuta kasnije Fernandinho je donio izjednačenje građanima. City je pobjedu osigurao u od razmaku od 70. do 76. minute na krilima De Bruynea koji je prvo pogodio za 2:1, a onda i asistirao Agüeru za 3:1.

Finale Liverpoola i Manchester Cityja igra se 28. veljače.

>> E, jesu li se zeznuli... Hrvatski nogometaši koji su pogriješili s transferom u 2015. godini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije