Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Briljantno izdanje

Juventus pregazio Jurićevu Genou, Mandžukić zabio i asistirao

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
23.04.2017.
u 23:10

Mandžukić je treći hrvatski nogometaš koji se u ovom kolu upisao među strijelce.

U susretu 33. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je bez previše problema porazio Genou 4-0, a hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić postigao je pogodak i upisao asistenciju.

Juve je lagano stigao do pobjede protiv Genoe koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić.

Torinska 'Stara dama' je već u prvom poluvremenu zabila tri gola, a u nastavku potvrdila pobjedu s još jednim golom.

Domaćin je stigao do vodstva u 17. minuti nakon što je Ezequiel Munoz gurnuo loptu u vlastitu mrežu. Samo minutu kasnije Paulo Dybala je zabio za 2-0, a u 41. minuti među strijelce se upisao i Mandžukić. Bio je to njegov šesti pogodak ove sezone. U drugom dijelu pogodak za Juve zabio je i Leonardo Bonucci u 64. minuti na dodavanje hrvatskog napadača koji je igrao do 82. minute.

Mandžukić je treći hrvatski nogometaš koji se u ovom kolu upisao među strijelce. Prije njega uspjelo je to Stipi Perici i Ivanu Perišiću. 

Na ljestvici vodi Juventus sa 83 boda, Roma je druga sa 72 boda i utakmicom manje, a treći je Napoli sa 71 bodom.

Kolo u ponedjeljak zatvaraju Pescara i Roma.

 

Rezultati by SofaScore

Komentara 2

SL
slivnevode
23:51 23.04.2017.

Mandžo kralju!

YE
yelahiah
00:12 24.04.2017.

Kazu neki da suci pomazu u prvenstvu Juventusu kao i Dinamu,ali prvi za razliku od drugih melju u Evropi.....Forza Juve....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije