Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZE NA KANTRIDU

Juventus ponudio 6 milijuna eura za Kramarića, ali Rijeka traži 10

Andrej Kramarić
Foto: Goran Kovacic/pixsell
21.11.2014.
u 18:06

Da Juventus ne misli stati, svjedoči i podatak da će sportski direktor kluba Fabio Paratici doći u četvrtak na Kantridu na utakmicu Rijeke i Standarda

Brojni europski velikani zainteresirani su za Andreja Kramarića, a Juventus je napravio i konkretan potez. Stara dama ponudila je šest milijuna eura za Rijekina napadača koji ove sezone igra sjajno.

Torinski je klub kontaktirao Kramarićeva oca, navodi Goal.com pozivajući se na Sky Sport. Načelni dogovor je postignut, no velika je razlika između onog što traži Rijeka (10 milijuna eura) i što nudi Juventus (šest milijuna eura plus bonusi). Ali, pregovori bi se trebali nastaviti.

Da Juventus ne misli stati, svjedoči i podatak da će sportski direktor kluba Fabio Paratici doći u četvrtak na Kantridu na utakmicu Rijeke i Standarda.

>> Sportski direktor Atalante: Želimo Kramarića, ali on ide u Chelsea

Komentara 5

MN
Marsij@n@c
18:33 21.11.2014.

Krama vrijedi najmanje 15.

DE
dežurnikritičar
19:35 21.11.2014.

ne dajte našeg Kramarića za siću !!!

MA
Maxi73
01:22 22.11.2014.

Juventus vec odavno nije "velikan" a Seria A. nije dobra za nase talente.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije