Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJE ILI IDE

Juve pripremio 20 milijuna eura za Mandžu; iz Bayerna tvrde: Sigurno ostaje

Mario Mandžukić
Boris Ščitar/PIXSELL
23.04.2014.
u 13:36

- Mario ima ugovor do 2016. godine. Rekao mi je da će sigurno ostati. Cijenim njegovu odluku jer Mario je vrlo važan igrač za našu momčad – ističe Rummenigge.

Talijanski sportski dnevnik Tuttosport navodi kako bi Juventus u svoje redove mogao dovesti našeg napadača Marija Mandžukića. Ovo nije prvi put da se Mandžo dovodi u vezu s talijanskim prvakom.

'Stara dama' je za Marija navodno pripremila 20 milijuna eura. Mandžukić bi i sam mogao tražiti otpusno pismo iz Bayerna s obzirom da u klub dolazi Robert Levandowski iz Borussije Dortmund.

No, veliki problem za Juve mogao bi biti to što se u utrku za Mandžukića uključio i Real Madrid, koji Bavarcima može ponuditi puno veću odštetu, a alternativa Juventusu je upravo napadač Reala Alvaro Moratta, koji u 'kraljevskom klubu' uglavnom grije klupu.

No, samo nekoliko sati uoči prvog polufinalnog okršaja Reala i Bayerna u Ligi prvaka oglasio se izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge, koji je progovorio o Mandžukićevoj budućnosti u klubu. Rekao je da je nedavno razgovarao s Marijom.

- Mario ima ugovor do 2016. godine. Rekao mi je da će sigurno ostati. Cijenim njegovu odluku jer Mario je vrlo važan igrač za našu momčad – ističe Rummenigge.

- Sretni smo što nam Lewandowski dolazi, a isto tako uvjereni smo da će se njih dvojica odlično slagati na terenu – zaključio je izvršni predsjednik Bayerna.

>> Tko je bolji? Obojica su krenula iz progonstva i preko Dinama stigla u vrh

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije