Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD I SLUŽBENO

Jurić i Budimir odveli Crotone povijesnog uspjeha - ulaska u Serie A!

Crotone
Foto: Crotone
29.04.2016.
u 23:43

Svih 90 minuta za Crotone je u Modeni odigrao i hrvatski napadač Ante Budimir koji je u povijesni uspjeh klub iz Kalabrije ugradio 16 pogodaka ove sezone.

Nogometaši Crotonea, koje vodi hrvatski trener Ivan Jurić, su i teoretski po prvi put u 93-godišnjoj klupskoj povijesti izborili nastup u prvoj talijanskoj nogometnoj ligi i to zahvaljujući 1-1 (1-1) remiju kod Modene u susretu 39. kola Serie B.

Vodeći sastav druge talijanske lige Crotone sada ima 78 bodova, nedostižnih 13 više od trećeg Trapanija, koji ima za odigrati još četiri susreta.

Svih 90 minuta za Crotone je u Modeni odigrao i hrvatski napadač Ante Budimir koji je u povijesni uspjeh klub iz Kalabrije ugradio 16 pogodaka ove sezone.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

NE
Nemanadimak
13:56 30.04.2016.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije