Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petev ga prekrižio

Junior Fernandes otkrio zašto je morao otići iz Dinama

Junior Fernandes
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
17.02.2017.
u 20:43

Junior Fernandes nije se našao na popisu putnika na Dinamove pripreme u Tursku. I to je označilo kraj svih muka Dinamovih trenera s ćudljivim i nadarenim Čileancem.

Ivajlo Petev prekrižio ga je zbog nezalaganja na treninzima i utakmicama. Safet Sušić doveo ga je na posudbu u Alanyaspor, gdje je Junior u debiju zabio gol.

U razgovoru za Goal je otkrio zašto je otišao iz Dinama.

- Doveli su dva nova igrača, a u Hrvatskoj postoji ograničenje broja stranaca u momčadi. Mislim da žele dati priliku tim novima.

Dobro, ali Petev vas je optužio da se ne zalažete na treninzima i utakmicama!

- Petev mi uopće nije ništa rekao zašto moram otići. No, nisam imao nikakvih problema s njim... - rekao je Junior Fernandes, a cijeli intervju pročitajte na portalu Goal.

>>Supruga otpisanog dinamovca je bijesna: Ovo mu je hvala za 46 golova?!

Komentara 5

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:58 17.02.2017.

igra mu je bila kao klauna na zabavi..... odavno ga je trebalo najuriti

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
22:45 17.02.2017.

RIJESENO......hvala bogu....

FG
forest_gump
08:10 18.02.2017.

Vidit ćemo zamjene, i ovakav neozbiljan je bio medju tri najbolja Dinamova igrača, Di se to vidi...u utakmicama lige prvaka Di jedini može koliko toliko konkurirati tim igračima....a price kako nije uspio u Leverkusenu...nije ni Roben u Madridu pa razvaljuje u bayernu...doduše junior je nastavio kao i u Leverkusenu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije