Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORAO NA OPERACIJU

Jozo Šimunović proživljava najteže dane karijere, ozljeda mu se pogoršala

Jozo Šimunović
Reuters/Pixsell
25.03.2016.
u 16:49

Van travnjaka je više od dva mjeseca, posljednju je utakmicu odigrao još 23. siječnja protiv St. Johnstonea.

Za Jozu Šimunovića gotova je prvenstvena sezona. Hrvatski reprezentativac do 21 godine, te standardni branič Celtica je u Londonu operirao koljeno, te mu slijedi dulja stanka, piše Goal.com.

Van travnjaka je više od dva mjeseca, posljednju je utakmicu odigrao još 23. siječnja protiv St. Johnstonea. Hrvatski branič prije toga je gotovo 45 dana igrao s napuknutom kosti u koljenu. A onda pregledi nisu pokazali dobre vijesti.

Ozljeda se pogoršala, stanje s koljenom postalo vrlo ozbiljno. Njegovi su problemi zahtjevali operativni zahvat koji je uspješno odrađen pa će Jozo Šimunović do kraja sezone svoje suigrače bodriti s tribina.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Hrvatska oslabljena na Španjolsku, otpali Šimunović i Pašalić

Komentara 1

MA
..Marsijanac
17:12 25.03.2016.

Hrvatski branič prije toga je gotovo 45 dana igrao s napuknutom kosti u koljenu.>>>>>>>Koji klupski doktor je to odobrio ? Nevjerovatno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije