Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mijenjali izbornike

Jozak o promjenama: Moramo jačati bazu ženskog nogometa

Romeo Jozak
Luka Stanz/Pixsell
20.12.2014.
u 11:33

- S iskusnim Zvonimir Kolakom osigurali smo kvalitetno vodstvo našoj A reprezentaciji, a s Marijom i Davorom pojačavamo rad s mladim djevojkam

Na sjednici Izvršnog odbora HNS-a, održanoj u srijedu, donesene su odluke o promjenama u ženskom nogometu. Tako je  Zvonimir Kolak postao izbornik A reprezentacije, a dosadašnja izbornica Marija Margareta Damjanović preuzet će U-19 selekciju. Davor Cvetković postao je izbornik U-17 selekcije. Sve promjene komentirao je Romeo Jozak, tehnički direktor HNS-a.

- Imamo očiglednu potrebu ojačati, zapravo stvoriti ozbiljniju bazu ženskog nogometa i zato smo pojačali operativu u tim mlađim dobnim kategorijama. S iskusnim Zvonimir Kolakom osigurali smo kvalitetno vodstvo našoj A reprezentaciji, a s Marijom i Davorom pojačavamo rad s mladim djevojkama jer nam je to budućnost. Rezultati prethodnih godina pokazuju jedan blagi napredak, moramo nastaviti s razvojem i ove promjene korak su u tom smjeru, rekao je Jozak za službenu stranicu HNS-a.

>>IO HNS-a aklamacijom podržao kandidaturu Davora Šukera za IO Uefe!

Komentara 1

MO
mojazemlja
11:36 20.12.2014.

"Loše sluge loših gospodara"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije