Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo reagirao

Jovanović izgubio živce i prijavio Šimunića HOO-u!

željko jovanović (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
21.11.2013.
u 14:02

"Molim da HOO postupi u skladu sa svojim temeljnim aktima te učini sve što je u okviru njegovih nadležnosti, žurno i bez odlaganja!"

Nakon što se HOO oglasio priopćenjem vezanim uz slučaj Josipa Šimunića, Ministar znanosti, obrazovanja i sporta reagirao je na njihovo očitovanje. Izgubio je živce jer je HOO napisao kako čeka da netko prijavi Šimunića.

"Još jedan dokaz tko i kako vodi HOO! Evo, ja ću im sad poslati prijavu, kad bez nje ne mogu donijeti suvisli zaključak!

Sukladno Pravilniku o radu Etičkog odbora HOO-a ja, Željko Jovanović, kao fizička osoba podnosim prijavu Etičkom odboru HOO-a jer smatram da je događajima za i nakon utakmice Hrvatska – Island, u kojima je uz navijače sudjelovao i nogometaš Šimunić povrijeđeno dostojanstvo pojedinca, da je došlo do diskriminacije na osnovu rase, spola, etike, vjere, filozofskog i političkog mišljenja, kao i do nepoštivanja načela i pravila utvrđenih Olimpijskom poveljom, Etičkim kodeksom Međunarodnog olimpijskog odbora, Zakonom o sportu ili Statutom HOO-a.

Molim da HOO postupi u skladu sa svojim temeljnim aktima te učini sve što je u okviru njegovih nadležnosti, žurno i bez odlaganja!", napisao je Jovanović na Facebooku.

>>Jovanović: E, moj Šimuniću, tebi treba lekcija iz povijesti!

Komentara 216

Avatar mreimotri
mreimotri
14:14 21.11.2013.

Na Marakani ga nisu smetali povici ubij, zakooolji da Hrvat ne postoji i cirilicni natpis Vukovar na srpskoj zastavi. Svaki ozbiljan ministar na Zapadu bi smjesta napustio takvu utakmicu i ulozio protest.

NA
nane
14:10 21.11.2013.

Samo naprid narode hrvatski opet izaberite srbina da vam obrazuje djecu I daleko ce te dogurat

NI
nicro
14:13 21.11.2013.

Šta se Jovo uzjeba, prestrašno. u Beogradu nije ništa vidio, ali zato je u Zagrebu otvorio oči. Sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije