Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Brekalo:

'Pokazao sam što znam, svi u Wolfsburgu vjeruju u mene'

Josip Brekalo
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
24.08.2016.
u 11:41

Ovdje se napreduje i na treninzima. Trema? Ma kakvi, bez obzira na to što vježbam uz Gomeza ili Draxlera, nema treme, kaže Josip Brekalo

Josip Brekalo nedavno je započeo nogometni san, velika nada hrvatskog nogometna zaputila se u redove njemačkog Wolfsburga. Sezona u Bundesligi započinje ovog vikenda, Wolfsburg će prvenstvo otvoriti gostovanjem kod Augsburga. Josip Brekalo već je gotovo dva mjeseca u punom pogonu, te sasvim sigurno spremno dočekuje nadolazeće izazove...

– Dobro je, baš sam zadovoljan ovdje. Osjećam da mi u klubu svi vjeruju, stvarno se jako naporno trenira, još se samo trebam potpuno nametnuti. Pripreme smo odlično odradili, stiglo nam je i šest novih igrača. Trebalo je to uigrati, pa smo na početku i gubili neke utakmice, no sada pri kraju priprema nanizali nekoliko pobjeda. Vjerujem da će to biti dobro za početak sezone" kazao je u ekskluzivnom razgovoru za Goal Josip Brekalo, pa nastavio:

– Osobno sam dosta zadovoljan prikazanim na pripremama, zabio sam i neke golove. Mislim kako sam pokazao što znam, glavno mi je da su svi ovdje zadovoljni sa mnom. I nema nikakve žurbe, nitko od mene ne očekuje da sada na utakmicama zabijam po tri gola. Puno razgovaraju sa mnom u klubu, govore mi "polako, nema nikakve žurbe". Kažem, dosta smo mladi i jedva čekam novu sezonu.

Kako ste se snašli u Wolfsburgu?

– Evo, tu sam nešto više od dva mjeseca, sve je baš kako treba. Njemački jezik mi ide jako dobro, rekao bih da ga već razumijem gotovo 50 posto. Učio sam ga tri godine u srednjoj školi, iako me ondje i nije bilo često pa ga nisam skroz pohvatao. Ali, sada s jezikom nemam nikakvih problema. Ovih dana sam se preselio i u novi stan, nekih 4-5 kilometara od našeg trening-centra. Sada su sa mnom i roditelji, oni mi ovdje pomažu u selidbi – kaže Brekalo.

A što Brekalo još kaže o Bundesligi, Dinamu i mladoj hrvatskoj reprezentaciji, pročitajte na portalu Goal.com.

Komentara 4

MN
Mnd7779
12:31 24.08.2016.

Sretno 👍,

SL
stipe.lasic
16:49 24.08.2016.

Momak je talent i izborit ce se za svoje minute sigurno samo neka radi punim

DA
damyr26
23:49 24.08.2016.

I taj će završiti u 2 talijanskoj ligi kao i Murić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije