Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je na rubu

'Zlatan Ibrahimović umalo je udario Pepa Guardiolu'

Guradiola, Ibrahimović
Foto: NordPhoto/PIXSELL
30.06.2015.
u 09:20

Taj filozof uništio mi je san da ostavim trag u Barceloni, govorio je Ibra kad je napuštao Barcelonu.

Mnogo toga napisano je o odnosu bivšeg trenera Barcelone Josepha Guardiole i napadača Zlatana Ibrahimovića. On je bio sve samo ne idiličan. A nove detalje otkrio je donedavni predsjednik Barcelone i kandidat za novi mandat, Josep Maria Bartomeu.

Kazao je kako mu je Šveđaninov agent Mino Raiola još 2010. rekao da će Ibrahimović udariti Guardiolu jednog dana.

– Raiola mi je rekao da Zlatan toliko ne podnosi Guardiolu da se nalazi na rubu da ga fizički napadne. Otkrio mi je to u ljeto 2010. godine kad smo pregovarali o Ibrahimovićevu prelasku u Milan – rekao je Bartomeu.

A iako se nisu podnosili, Šveđanin je u 46 susreta, koliko je odigrao za katalonsku momčad za Pepeova stolovanja, imao vrlo dobar učinak od 22 pogotka i 13 asistencija.

– Taj filozof uništio mi je san da ostavim trag u Barceloni. Izlazio je iz svlačionice svaki put kad bih ja ušao. Nisam ja bio problem, već on. Na odlasku se nisam pozdravio s Guardiolom. Mislim da je tako najbolje – govorio je Ibra kad je napuštao Barcelonu.

>>Ibrahimović: Guardiola prema meni nije bio čovjek

Komentara 6

Avatar Pablo 69
Pablo 69
13:04 30.06.2015.

Ne slazem se cesto sa stvarima oko Ibre ali sto se tice njega i Pepa tu sam na Ibrinoj strani. Slicna mozda cak i ista koja se desila sa Mandom. Pep mema Muda ;)

Avatar Pablo 69
Pablo 69
13:08 30.06.2015.

*zaboravio sam "situacija" napisat :D

MR
MRUDante
10:19 30.06.2015.

pa nogometaš je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije