Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGALAC GA KONTAKTIRAO

Mourinho već slaže Unitedovu momčad i želi dovesti Modrića

Mourinho Modrić
Foto: Pablo Garcia/UESyndication/PIXSELL
1/7
11.02.2016.
u 20:22

Osim hrvatskog veznjaka, Mourinho bi iz Reala želio dovesti Garetha Balea i Raphaela Varanea, dok bi se riješio Juana Mate i Marouanea Fellainija.

Jose Mourinho na ljeto će preuzeti Manchester United i već je počeo slagati igračku križaljku. Jedan od igrača kojega bi želio na Old Traffordu je - Luka Modrić.

Portugalac jako cijeni Modrića, uostalom on ga je prije četiri godine doveo u Real Madrid. Španjolski Sport navodi da je Mourinho već kontaktirao Modrića i raspitivao se je li voljan promijeniti sredinu.

Osim hrvatskog veznjaka, Mourinho bi iz Reala želio dovesti Garetha Balea i Raphaela Varanea, dok bi se riješio Juana Mate i Marouanea Fellainija. Za pojačanja mu neće nedostajati novca budući da će mu United dati oko 300 milijuna eura za šoping.

Pitanje je kako će na ovo odgovoriti Madrid, a i želi li Modrić napustiti Madrid. Luka je pod novim trenerom Zinedineom Zidaneom igra sjajno, dok se United od odlaska Alexa Fergusona muči s igrom i rezultatima...

>> 'Zinedine Zidane više nema vlasništvo nad Madridom. Madrid je Modrić!'

Komentara 9

MA
mamunamegalo
20:38 11.02.2016.

doveo je i u Real..i u Chelsea i napravio K...lako je bit kakti trener aa 200000000 $..

MA
mamunamegalo
20:42 11.02.2016.

imao je "preskupe "igrače u Realu i popio petardu od Guardiole..sramota od trenera. Kad gubi suci su mu krivi. al uvjek suci

JD
John Doe Jr.
21:22 11.02.2016.

hebeš modrića, raketa je bolji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije