Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIJA MEDIJE

Jose Mourinho u novom 'ratu', ovaj put zbog istrage protiv Diega Coste

Diego Costa
Reuters/PIXSELL
30.01.2015.
u 12:11

- Takav je karakter, na taj način igra nogomet. Hoće li ga kazna promijeniti? Vjerojatno ne - rekao je Gary Cahill.

Engleski nogometni savez mogao bi naknadno suspendirati Diega Costu jer je stao gležanj Emreu Canu u Liverpoolovu porazu od Chelseaja u Liga kupu (0:1).

Chelsea se žalio na istragu engleskog saveza, a Costi prijeti čak tri utakmice suspenzije. Zbog toga se Jose Mourinho neće pojaviti pred novinarima uoči utakmice protiv Manchester Cityja.

- Takav je karakter, na taj način igra nogomet. Hoće li ga kazna promijeniti? Vjerojatno ne, zato mislim da bi ga trebali pustiti na miru. Meni osobno je drago što je takav jer takve ljude kao Costa želiš u momčadi. Odličan je tehničar s obzirom na njegovu visinu. Igra na snagu, sjajno se prilagodio na Premiership - rekao je njegov suigrač Gary Cahill i zapravo pozvao na to da se prgavce ne kažnjava kad svjesno žele ozlijediti protivnika.

Istu grešku napravio je i Paul Scholes.

- Gledam ga drugačije od ostalih. Mislim da je ono što je radio u granicama, pa Škrtel ga je cijelu utakmicu provocirao. No nije samo Škrtel Costin problem. Braniči ga tuku cijelu karijeru i mislim da uopće nije agresivan ni prgav. Tuku njega, tuče i on...

Nisu trebali posezati za takvim objašnjenjima, već sami pogled na snimke oba "gaženja" jasno pokazuju da nikakve namjere nije bilo. Da je bilo, onda karakter i eventualne provokacije ne bi smjele biti nikakav izgovor.

>> Pogledajte zašto je Rodgers poručio da je Diego Costa 'jadan'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije