Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se mogao suzdržati

Mourinho se smijao dok je objašnjavao bizarnu ozljedu srpskog igrača

Jose Mourinho
Foto: Screenshot
1/2
05.03.2015.
u 19:46

– Ne šalim se. Nije to velika ozljeda, ali nije mogao igrati. Propustio je utakmicu zbog suspenzije, ali da je nije imao, svejedno ne bi mogao igrati

Nogometaši Chelseaja jučer su pobijedili West Ham sa 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Eden Hazard. Nakon utakmice Jose Mourinho komentirao je susret, a onda je dobrog raspoloženja prepričao jednu zanimljivost o ozljedi srpskog reprezentativca Nemanje Matića.

– Matić je ozlijeđen, a ozlijedio se slaveći osvajanje kupa – rekao je Mourinho i nasmijao novinare, a zatim nastavio:

Ne šalim se. Nije to velika ozljeda, ali nije mogao igrati. Propustio je utakmicu zbog suspenzije, ali da je nije imao, svejedno ne bi mogao igrati. Uganuo je zglob na travnjaku, ali igrat će protiv Pariza, rekao je portugalski trener i ''umirao od smijeha''.

U videu pogledajte kako je to bilo na konferenciji.

>>Jose Mourinho u ovom mladiću vidi budućnost i ne želi ga slati na posudbu

Komentara 6

PI
pinkec
22:08 05.03.2015.

Bravo Hrvoje, za ovu "udarnu sportsku" vijest!

UN
unbekant
08:13 06.03.2015.

Tako su se ti mafijasi smijali,kad je nasem Dudu slomljena noga i kada je godinama ostajao izvan terena,govn......jedna bezobrazna.......

NT
nije_to_samobor
22:47 05.03.2015.

Dobro je da se i srbi pomalo uključuju u nogomet. Otkad ih ne gura CKSKJ nestali su sa scene što je šteta jer bi inače tamo bilo jeftinih igrača za kupovati po potebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije