Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO ŽIVCE

Mourinho u svađi s navijačima Arsenala: Chelsea je dosadan?! Dosadno je biti deset godina bez titule!

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
26.04.2015.
u 21:04

'Razmišljam si, čekati, čekati, čekati na titulu deset godina je jako dosadno.'

Trener Chelseaja Jose Mourinho nije ostao dužan navijačima Arsenala, koji su provocirali njegovu momčad tijekom nedjeljnog londonskog derbija na Emiratesu povicima "dosadni, dosadni Chelsea".

Naravno, to su vikali zbog poznate Portugalčeve taktike, u kojoj ignorira sjajne individualce i pretvara ih u braniče, što mu se protiv PSG-a osvetilo. Protiv Arsenala nije i s 0:0 je vrlo vjerojatno potvrdio osvajanje titule prvaka. Rekli bi neki da cilj opravdava sredstvo.

- Mislim da je dosadno biti deset godina bez naslova prvaka. Razmišljam si, čekati, čekati, čekati na titulu deset godina je jako dosadno - rekao je Mourinho i dodao:

- Možda to nisu pjevali nama. Kad igrate kod kuće i izvadite 'devetku' iz igre. Možda su željeli gledati Girouda i Welbecka zajedno. Dosadna momčad je druga po zabijenim golovima u Premier ligi i ima najbolju gol-razliku. Samo najbolje momčadi mogu biti na vrhu od početka sezone.

>> Chelsea pokušava prekinuti Arsenalov niz nepobjedivosti

Komentara 2

PR
propalismoFranjoskroz
06:38 27.04.2015.

Talijani su harali devedesetih,tada sam prognozirao propastTalijanske lige.Nakon onog finala Milana i Juventusa propast se i desila.Jel rezultat drži ljude netko vrijeme,međutim publika je tu zbog igre,želi gledati nogomet.Nestala je publika,najbolji igrači su počeli izbjegavati Italiju i evo desetak godina ih nema.Ovakvi kao Mo to isto rade od Engleskog nogomerta.U Realu su brzo uvidjeli kuda to vodi....

MA
mamunamegalo
18:29 27.04.2015.

Kad bude murinjo rasoolagao sa toliko manje novaca kao Wenger. .bit će zadnji. .lako je sa najskupljim igračima osvajat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije