Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK IH NAĐE

Evo tko je ovaj put Joseu Mourinhu kriv za poraz

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
31.08.2015.
u 14:45

'Ako si bio najbolji igrač lige, mislim da treba postojati odgovornost da imaš još jednu sličnu sezonu.'

Jose Mourinho ne voli gubiti i to nije nikakva tajna, ali zanimljivo je svaki put nakon njegovih rijetkih poraza čuti tko je kriv jer nikad se ne libi prokazati krivca, kao što nikad njega ne pronalazi u sebi. Ovaj put, nakon Crystal Palacea (1:2), na tapeti je bilo nekoliko igrača, ali najviše se kritika odnosilo na Edena Hazarda.

– Ako si bio najbolji igrač lige, mislim da treba postojati odgovornost da imaš još jednu sličnu sezonu. Postoje igrači koji su imali fantastičnu sezonu i fantastične trenutke, a onda u sljedećoj sezoni jednostavno ne odigraju tako – komentirao je tek drugi poraz u sto domaćih utakmica na klupi Chelseaja.

No neće odustati, tražit će način kako obraniti titulu, bez obzira na to što je Manchester City krenuo savršeno, sa četiri pobjede iz isto toliko susreta.

– Ako me pitate hoću li prihvatiti ovo, prekrižiti ruke i sjediti u finoj stolici mirno čekajući da se naš nivo nastupa vrati na svoje – odgovor je ne. Moram raditi, reagirati, analizirati. Ako osjetim da igrači nisu u stanju pružiti više, moram napraviti izmjene. Nikada nisam imao problema s tim.

>> Jose Mourinho našao krivca za prvi poraz od Arsenea Wengera

Komentara 3

21
215794
15:43 31.08.2015.

Mounrinho je bio veliki trener zbog svoje njegove bahatosti igraci ga bojkotiraju s takvim igracima koje Cealsa ima svaki Hrvatski trener bio bi puno uspjesniji

10
100putapitas
18:23 31.08.2015.

Svi osim njega

MA
maliMalecki
16:54 31.08.2015.

Ma braco Zoki bi osvojio i ligu Galaksija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije