Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAN GAAL ODLAZI

Mourinho počeo pregovore s Unitedom! Uskoro preuzima crvene vragove?

Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
06.02.2016.
u 11:43

Sadašnji trener Luis van Gaal trebao bi napustiti klub na kraju sezone pa će Mourinho, koji je nedavno dobio otkaz u Chelseaju, dobiti priliku.

Jose Mourinho održao je razgovore s čelnicima Manchester Uniteda te se očekuje da bi na kraju sezone mogao preuzeti crvene vragove.

Dogovor još portugalskog trenera i Uniteda još nije postignut, no razgovori će se nastaviti, pišu engleski mediji.

Sadašnji trener Luis van Gaal trebao bi napustiti klub na kraju sezone pa će Mourinho, koji je nedavno dobio otkaz u Chelseaju, dobiti priliku.

I Unitedov gradski rival City će se od iduće sezone pojačati na klupi. Novi trener bit će Pep Guardiola koji će stići iz Bayerna.

>> Pep probija sve granice: imat će plaću veću od 20 mil. eura!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije