Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČISTKA NA OLD TRAFFORDU

Jose Mourinho otpisao veliku zvijezdu Manchester Uniteda!

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
29.07.2016.
u 09:08

Schweinsteiger je najzvučnije ime među otipsanima, a njemački reprezentativac prošle se sezone nije naigrao jer je imao problema s ozljedama. Stigao je iz Bayerna, a na Old Traffordu ima oko 200 tisuća eura tjedno.

Novi trener Manchester Uniteda Jose Mourinho otpisao je devetoricu igrača među kojima je i Bastian Schweinsteiger koji je s Njemačkom osvojio naslov svjetskog prvaka.

Daily Mail piše da je Mourinho razgovarao sa svih devet nogometaša i rekao im da mogu napustiti klub, trajno ili otići na posudbu. Schweinsteiger je najzvučnije ime među njima, a njemački reprezentativac prošle se sezone nije naigrao jer je imao problema s ozljedama. Stigao je iz Bayerna, a na Old Traffordu ima oko 200 tisuća eura tjedno.

Ostalih osmorica su Adnan Januzaj, Tim Fosu-Mensah, Paddy McNair, Tyler Blackett, Cameron Borthwick-Jackson, Andreas Pereira, Will Keane i James Wilson.

>> Slaven Bilić naslućuje: Tog nesretnika će uništiti!

Komentara 1

ST
Startrack
15:02 29.07.2016.

Evo dobro se sjecam kad su ovdje dizali Januzaja u zvjezde radi jedne utakmice i istrazivali moze li igrat za Hrvatsku. Rekao sam tada sacekajte malo covjek je odigrao jednu utakmicu tek. Tako nam je u svemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije