Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kralj finala

Jose Mourinho osvojio novi trofej pa otkrio kada će u mirovinu

Manchester United
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.02.2017.
u 09:50

Moram pošteno priznati da je Southampton bio bolji veći dio utakmice. Mi smo možda zaslužili ići u produžetke, a onda se po tko zna koji put ukazao Ibrahimović i potvrdio svoju klasu

Nogometaši Manchester Uniteda jučer su pobijedili Southampton s 3:2 i peti puta u povijesti osvojili Liga kup. Jose Mourinho nakon susreta bio je prilično sretan, a zanimljivo je da je njemu ovo četvrti naslov u ovom natjecanju.

- Jako sam sretan, odličan je osjećaj osvajati trofeje. Ne volim sebe isticati u prvi plan, ali iskreno vam mogu reći da je za mene ovo jako važno. Želim osvajati trofeje sa svim svojim klubovima tako da me ovaj naslov s Manchesterom jako veseli i pao mi je kamen sa srca, rekao je Mourinho pa dodao:

- Jednoga dana kad me trofeji neće veseliti, to će biti znak da je kraj. Tada ću otići u mirovinu.

Vragovi su jučer vodili 2:0, Southampton se vratio na 2:2 i prijetio, ali Ibrahimović je svojim drugim golom na susretu donio pobjedu svojoj momčadi.

- Moram pošteno priznati da je Southampton bio bolji veći dio utakmice. Mi smo možda zaslužili ići u produžetke, a onda se po tko zna koji put ukazao Ibrahimović i potvrdio svoju klasu. On može igrati do 40. godine i nadam se da će ostati dugo s nama, zaključio je portugalski stručnjak.

>>Uzbuna u Manchesteru! Ibrahimovićeva supruga stvara glavobolje Mourinhu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije