Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKI MEDIJI:

Jose Mourinho novi je trener Manchester Uniteda!

Mourinho
Foto: Reuters
1/6
26.05.2016.
u 19:27

Mourinho (53) je za kormilom slavnog kluba s Old Trafforda naslijedio Nizozemca Louisa van Gaala, koji je otišao samo dva dana nakon osvajanja FA kupa.

Slavni Portugalac Jose Mourinho u četvrtak je i službeno postao trener Manchester Uniteda, objavio je Sky Sports News. 

Mourinho (53) je za kormilom slavnog kluba s Old Trafforda naslijedio Nizozemca Louisa van Gaala, koji je otišao samo dva dana nakon osvajanja FA kupa. Iz Uniteda još nema potvrde vijesti. 

"Special One", kako glasi Mourinhov nadimak, u prosincu je dobio otkaz u Chelseaju, a United će mu biti sedmi klub u karijeri nakon Benfice, Leirie, Porta, Intera, Real Madrida i Chelseaja. Sa svakim od tih klubova, osim leirije, osvajao je naslove nacionalnih prvaka, a s Interom i Portom naslov europskih prvaka.

Manchester United je rekordnih 20 puta bio prvakom Engleske, a zadnji puta 2013. godine, dok slavni engleski klub u svojoj riznici ima i tri naslova europskog prvaka (1968, 1999, 2008). 

Komentara 4

TA
tarzan
21:29 26.05.2016.

Lako je biti mega trener kad svake godine ima 100 milijuna ili eura ili funti za pojačanja. A da za zamjenu preuzme NK Segestu ili slični klub pa da ustvari vidimo o kakvom se veletreneru uistinu radi.

TH
than
01:31 27.05.2016.

Jose je nazalost promasen.... Svi su ga prokuzili i eto problema... Jos kada dodje Guardiola gore, mozda i Arsenal konacno nesto napravi s Wengerom koji radi ok stvari sa parama, ali nista ne osvaja.

MA
mamunamegalo
20:50 26.05.2016.

di je ono ostavio Chelsea ovaj veliki trener. .mislim na 14. mjestu. .koja prevara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije