Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije sretan

Mourinho: Život u Manchesteru je katastrofa, obitelj živi drugačije

Britain Football Soccer - Manchester United Press Conference - Old Trafford, Manchester, England - 19/10/16 Manchester United manager Jose Mourinho during the press conference Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
26.10.2016.
u 12:45

- Život u Manchesteru je za mene zapravo katastrofa. Ponekad poželim prošetati, ali baš i nemam gdje. Jednostavno želim otići preko mosta, izaći u restoran ali ne mogu

Otkako je sjeo na klupu Manchester Uniteda, Jose Mourinho živi u Lowry hotelu, daleko od obitelji, daleko od doma i pod pritiskom. Iako traži stan, dao je naslutiti kako mu nedostaje London.

- Život u Manchesteru je za mene zapravo katastrofa. Ponekad poželim prošetati, ali baš i nemam gdje. Jednostavno želim  otići preko mosta, izaći u restoran ali ne mogu. Da kupim kuću? Ne znam, ne znam. Realnost je da će moja kćerka Matilde sljedeći tjedan napuniti 20 godina, a sin Jose Jr. će za par mjeseci imati 17- otkrio je Mourinho u intervjuu za Sky Sports.

- Oni su jako stabilni. Fakultet u Londonu, nogomet u Londonu, prijatelji u Londonu. U godinama su kada me više ne mogu pratiti kao inače. Po prvi puta moja obitelj živi drugačije. Pokušavamo se nositi sa situacijom - dodaje Mourinho.

- Sa strane mojih sponzora - hotela i branda odjeće je fantastično jer su novinari svaki dan pred hotelom. Svi znaju kako se hotel zove, svi znaju kakva je nova kolekcija branda...

Da, teško mu je i to ne samo privatno. Nije se proslavio ni u utakmici protiv Chelseaja, gdje je s Manchesterom upisao poraz od 4:0. No, možda će danas protiv gradskog rivala Cityja imati više sreće.

>> Mourinhov savjet Conteu: Ne slaviš tako kad zabiješ za 4:0!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije