Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSE MOURINHO:

Ovo su najgori rezultati u mojoj karijeri, ali ne krivim sebe za to

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
12.09.2015.
u 17:00

'Ja sam pravi čovjek za ovaj posao. Ja sam taj koji je napravio mnogo dobrih stvari za Chelsea. Ja sam pravi čovjek.'

Chelsea nije dobro krenuo u obranu naslova engleskog prvaka. Nakon pet kola imaju tek četiri boda, a kiksali su i protiv Evertona (1:3) na gostovanju te upisali treći poraz u sezoni.

- Ja sam pravi čovjek za ovaj posao. Ja sam taj koji je napravio mnogo dobrih stvari za Chelsea. Ja sam pravi čovjek - poručio je trener Jose Mourinho nakon poraza pa nastavio:

- Ne osjećam pritisak. Ovo su najgori rezultati u mojoj karijeri, ali ne krivim igrače, ne krivim sebe. Naravno, odgovoran sam za momčad i nisam sretan sa situacijom.

Zanimljivo, nije ovaj put nikoga krivio, očito se malo smirio i shvatio ozbiljnost cijele situacije pa želi sa svima sjesti i naći rješenja za loš ulazak u sezonu.

- Neću ništa reći protiv igrača. Sretan sam što ću se ponovno suočiti s njima i  što ću se početi s njima pripreme za sljedeću utakmicu - zaključio je Portugalac.

>> Jose Mourinho je jedan od glavnih razloga zašto sam došao

Komentara 5

Avatar Castro
Castro
20:12 12.09.2015.

Dođi i budi trener Hrvatske..... takav ego nam treba Hahaha

TE
teoodd
17:45 12.09.2015.

ko drugom jamu kopa sam zavrsi u njoj.....Doktorica utrcala da pomogne ozlijedjenom igracu a on "VAN" i sad hoce da se igraci zrtvuju za njega...hahaha ..u sobstvenu jamu Hoze....

21
215794
17:24 12.09.2015.

Fujjjjjjj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije