Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATASTROFALAN START

Mourinho: Ako mi Chelsea želi dati otkaz, neka to i učini

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
04.10.2015.
u 08:32

- Ja nikada ne bježim i ako mi klub želi dati otkaz, neka to i učini. No, i dalje sam uvjeren da ćemo prvenstvo završiti među prve četiri momčadi - rekao je Mourinho.

Chelsea je jučer na Stamford Bridgeu izgubio od Southamptona (1:3) što je momčadi Josea Mourinha već četvrti poraz u prvih osam kola. Portugalcu na klupi Chelseaja prijeti otkaz.

- Ja nikada ne bježim i ako mi klub želi dati otkaz, neka to i učini. No, i dalje sam uvjeren da ćemo prvenstvo završiti među prve četiri momčadi - rekao je Mourinho.

Uzroke poraza ponovo je našao u suđenju.

- Nakon 1:1 bile su dvije situacije u kojima se mogao suditi penal. Nije niti u jednom slučaju. Ako me savez želi kazniti, neka me kazni. Ako me suci žele kazniti, neka me kazne. Ali nije mi jasno zašto ovako kažnjavaju navijače Chelseaja - rekao je Mourinho i dodao:

- Činjenica je da kada smo na vrhu da nas suci često znaju oplesti, ali nije mi jasno zašto to rade sada kada ne igramo tako dobro. Očigledno se boje suditi za Chelsea.

>> Mourinho opet po svom: Dok god igra tako, Newcastle neće ništa osvojiti

Komentara 5

DH
dalibor.hren
08:51 04.10.2015.

Lukavac! Da je karakter, odstupio bi sam, a ako dobije otkaz, dobit će i otpremninu!

NE
Nemanadimak
09:54 04.10.2015.

Da je sudac bio pravedan protiv Chelsea bi svirao dva penala. Tako da ovo nije tako kako govori Mourinjo. Ivanovic je pravio tako teske prekrsaje u svom 16-rcu i pravo je cudo da sudac nije svirao. Tako da daje bilolo pravednoga sudjenja Chelsea bi izgubio sa 5:1!

Avatar jwayne
jwayne
11:37 04.10.2015.

Uvijek su svi krivi ... samo on nije!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije