Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra suradnja

Još jedan igrač Dinama otišao u Rijeku kod Matjaža Keka!

Marcelo Brozovic, Lima
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
01.09.2014.
u 09:31

Za Portugalca se zainteresirao klub s Kantride, Dinamo nije stvarao probleme i Ruben Lima je krenuo stazama Kramarića, Tomečaka, Krstanovića...

Posljednjeg dana prijelaznog roka Portugalac Ruben Lima (25) napustio je Maksimir i preselio na Kantridu! Ovaj lijevi branič, koji je u Hajduku igrao i na poziciji zadnjeg veznog, nije se lani uspio nametnuti treneru Zoranu Mamiću i ovu je sezonu trenirao s Dinamovom B momčadi koja igra u Trećoj HNL.

Međutim, za Portugalca se zainteresirao klub s Kantride, Dinamo nije stvarao probleme i Ruben Lima je krenuo stazama Kramarića, Tomečaka, Krstanovića... Prema dostupnim informacijama, Dinamo je Rubena Limu posudio Rijeci do kraja sezone, a Riječani imaju pravo otkupa ugovora.

>>Rijeka posudila Brezovca Speziji iako nije htio napustiti klub!

Komentara 19

JA
JackRussell
12:41 01.09.2014.

Tako i treba biti, dva velika hrvatska kluba pomažu jedan drugome, a ne kao hajduk koji se postavlja kao veliki neprijatelj svega hrvatskog pa pljuje po svemu i svakome.

MA
magnum2013
10:20 01.09.2014.

Sad ćemo opet slušati komentare kako Dinamo pojačava svoju filijalu. Slušati ćemo opet kako okupatori i izdajice napadaju Hajduk, koji se mora nadljudskim naporima oduprijeti nepravdi. Sad kad još znamo da je taj isti Lima bio u Hajduku i nije im valjalo, ostajemo zatećeni.Kad znamo da je Andriješević bio u Hajduku i nije im valjao.....Njima ne smeta što dovode islužene i u godinama igrače i usput poručuju kako najveći evropski klubovi prate njihove talente. Čudne stvari u našem HR nogometu.

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
11:07 01.09.2014.

super da ga se dinamo riješio, uopće mi nije jasno zašto su ga dovodili jer se odmah vidjelo da nije kapacitet za dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije