Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junačina!

Inspiracija za cijeli svijet! Ovaj igrač do kraja života pamtit će ovaj emotivan trenutak!

Jonas Gutierrez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
05.03.2015.
u 20:59

- Ovaj trenutak pamtit ću cijeli život, iznimno sam sretan zbog podrške koju sam imao od navijača iz cijeloga svijeta

Igrala se 65. minuta sinoćnjeg susreta između Newcastlea i Manchester Uniteda, a igrač domaće momčadi Jonas Gutierrez skinuo je trenirku i pripremao se za ulazak u igru. Publika je već bila na nogama i gromoglasnim pljeskom pozdravila istinskog junaka i heroja.

Argentinski nogometaš ušao je u igru prvi puta nakon 17 mjeseci, otkada mu je dijagnosticiran rak testisa. Ovaj čudesni nogometaš koji je postao inspiracija mnogim ljudima diljem svijeta pobijedio je opaku bolest i nakon toga rekao da neće odustati od sporta. Predano je radio mjesecima, trenirao najžešćim intenzitetom i jučer je, eto, dobio priliku ponovno zaigrati za svoj klub. Dobio je ovacije. Zaslužene ovacije. Pljeskao mu je cijeli stadion, njegovi suigrači, ali i protivnici.

- Ovaj trenutak pamtit ću cijeli život, iznimno sam sretan zbog podrške koju sam imao od navijača iz cijeloga svijeta. Ne znam otkud sam sve dobivao poruke podrške, pomoć je dolazila sa svih strana. Svi oni koji se bore s velikim problemima moraju ostati pozitivni, jedino tako ih mogu riješiti. Ako u srcu vjeruješ da sve možeš pobijediti, onda u tome i uspiješ, rekao je nakon susreta junak večeri.

A njegov suigrač Fabricio Coloccini napravio je jako lijepu gestu, odmah mu je predao kapetansku traku.

- Sedam godina igramo zajedno, u klubu i reprezentaciji, može se reći kao da mi je on kao član obitelji. Puno mi znači ta gesta i drago mi je da ga imam za prijatelja.

Reakcije na Jonasov jučerašnji povratak stižu sa svih strana svijeta, društvene mreže zatrpane su porukama podrške i sreće zbog njegova povratka na teren...

>>Bafetimbi Gomis se onesvijestio na utakmici s Tottenhamom!

Komentara 4

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
22:42 05.03.2015.

Fabrizio magnifico! Kralj!

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
10:17 06.03.2015.

uvjek je ovakva vijest predivna al nikako se nemogu otet dojmu stečenom brojnim primjerom anonimnih da bi da nije bogat i poznat sada možda brojao zadnje dane .... danas je kod najtežih boleština nada u otdravljenje samo privilegija bogatih ..

MA
MagnusJohnson
00:32 06.03.2015.

Onaj mutavac koji je izlazio iz igre mislio da stadion njemu plješće....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije