Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UGOVOR

John Terry: Igračima Chelseaja sam grijao wc dasku kako im ne bi bilo hladno

John Terry
Foto: PA/Pixsell
27.03.2015.
u 12:58

- Napravio bih sve za starije igrače. Kuhao bih im kavu i čaj, a radio sam i blesave stvari. Za njih sam grijao wc dasku kako bi im bilo toplo u hladnim danima - rekao je Terry.

Kapetan Chelseaja John Terry (34) jučer je potpisao jednogodišnje produljenje ugovora pa će tako u klubu ostati do 2016. Engleski branič na Stamford Bridge je stigao davne 1995., a otkrio je što je sve morao raditi kao junior.

- Napravio bih sve za starije igrače. Kuhao bih im kavu i čaj, a radio sam i blesave stvari. Za njih sam grijao wc dasku kako bi im bilo toplo u hladnim danima - rekao je Terry.

Tada se zbližio s kapetanom Dennisom Wiseom.

- Čistio sam mu kopačke, a on je uvijek htio da budu savršeno očišćene. Stalno mi je davao bonus. Kad bi zabio gol, zaradio bih 25 funti, što je tada bilo pola moje tjedne plaće. Molio sam se da zabije i da izvodi sve jedanaesterce.

Terry je za prvu momčad Chelseaja debitirao u listopadu 1998., a od tada je upisao 445 nastupa i zabio 37 pogodaka.

>> Dok je Thiago Silva zabijao za prolazak, Terry se hrvao s Cahillom?!

Komentara 1

GM
Gusta magla
15:42 27.03.2015.

Samo volja,rad i pokornost stvaraju velike igrace. Bahati nikad i nigdje neprolaze dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije