Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZOSTAVIO GA

Löw objavio konačni popis: Zvijezda Borussije ne putuje na Euro

Joachim Löw
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.05.2016.
u 13:38

Nijemci, koji će pokušati osvojiti svoj četvrti naslov europskog prvaka i prvi nakon 1996. godine, su u skupini C s Poljskom, Ukrajinom i Sjevernom Irskom.

Njemački izbornik Joachim Löw objavio je u utorak konačni popis za Europsko prvenstvo koje se od 10. lipnja do 10. srpnja održava u Francuskoj, a s njega je zbog ozljede izostavljen Marco Reus

Krilni igrač Borussia Dortmunda Reus, koji je propustio i svjetsko prvenstvo 2014. zbog ozljede, mučio bi se tijekom Eura, objasnio je svoju odluku Löw koji je s konačnog popisa izostavio i 20-godišnjeg veznjaka Juliana Brandta kao i igrače Bayer Leverkusena Karima Bellarabija i Sebastiana Rudyja.

Nijemci, koji će pokušati osvojiti svoj četvrti naslov europskog prvaka i prvi nakon 1996. godine, su u skupini C s Poljskom, Ukrajinom i Sjevernom Irskom. U subotu je Njemačka odigrala prijateljsku utakmicu protiv Slovačke koja je slavila 3:1, a ovaj tjedan je očekuje prijateljski ogled protiv Mađarske.

Popis njemačke reprezentacije za Euro u Francuskoj:

Vratari: Manuel Neuer (Bayern Munich), Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona)

Obrana: Jerome Boateng (Bayern Munich), Emre Can (Liverpool), Jonas Hector (Cologne), Benedikt Hoewedes (Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Shkodran Mustafi (Valencia), Antonio Ruediger (Roma)

Vezni red: Julian Draxler (VfL Wolfsburg), Sami Khedira (Juventus), Joshua Kimmich (Bayern Munich), Toni Kroos (Real Madrid), Thomas Mueller (Bayern Munich), Mesut Ozil (Arsenal), Lukas Podolski (Galatasaray), Andre Schuerrle (VfL Wolfsburg), Bastian Schweinsteiger (Manchester United), Julian Weigl (Borussia Dortmund)

Napad: Mario Gomez (Bešiktaš), Mario Goetze (Bayern Munich), Leroy Sane (Schalke 04)

Komentara 1

Avatar germanikus
germanikus
16:42 31.05.2016.

Ako njemačka dogura do polufinala to će biti pljuska za sve ostale ekipe!Nikad slabija i limitiranija skupina igrača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije