Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I domaći mu pljeskali

Jeste li ovo ikad vidjeli? Igrač Toronta kopačkom zabio golčinu

Toronto
Foto: Screenshot
18.08.2014.
u 20:04

Lopta je otišla u jednu stranu, vratar ju je uhvatio, ali je na drugu stranu odletjela kopačka i ušla u gol. Bio je to potez koji je i domaću publiku natjerao na pljesak...

Gledatelji utakmice MLS lige između Kansas Cityja i Toronta mogli su vidjeti rijetko viđen potez gostujućeg igrača Brighta Dikea.

Naime, Kansas je vodio 4:1, a igrač Toronta u posljednjim je minutama utakmice odlučio iz daljine ugroziti protivničkog vratara. I, na neki način uspio ga je prevariti, mreža se doista zatresla, ali nije bilo pogotka. Što se dogodilo? Lopta je otišla u jednu stranu, vratar ju je uhvatio, ali je na drugu stranu odletjela kopačka i ušla u gol. Bio je to potez koji je i domaću publiku natjerao na pljesak...

>>Je li ovo najgori pokušaj izvođenja kornera ikad?

Komentara 9

SL
SlaTor
20:35 18.08.2014.

MLS je vec sad bolja liga od mnogih Europskih. Ako nastave ovim tempom definitvno ce biti jedna od najboljih.

IM
imotadin
21:22 18.08.2014.

Ajmoooo Toronto FC! Jesmo izgubili od Kansas City-a (zasluzeno! ) ali kad se vrati Jermain Defoe, onda ponovo padaju glovi. I jos kako samo Hrvati tamo navijaju! Ajmeeee! Pa mi smo i donijeli nogomet medju ove "divljake". Toronto Metros Croatia,atia, jedini etnicki nogometni klub u nekadasnjoj profesionalnoj sjeverno-americkoj ligi, bila je i prvakom sedamdesetih godina prosloga stoljeca. Mi Hrvati, mi junaci! Dakle, navijamo u Torontu kao na hajdukovim veleutakmicama. Isto tako u Portlandu, Seattle itd. Vise volim MLS, nego EPL. Ovdje Amerikanci i Kanadjani jos uce nogometu, jos je to za njih novotarija. Medjutim, stadioni su vrlo dobro posjeceni, a poneki gradovi (Portland, Seattle, Salt Lake City, Kansas City, Toronto, Vancouver.... ) biljeze nevidjenu privrzenost svojim momcadima. Na utakmice idu svi narastaji, a puno je tu i obitelji sa djecom, a puno je i zena. Na zalost, to se ne moze reci za Hrvatsku danas. Split je izuzetak, a Zagreb tuga i zalost. Ukratko, ajmo Hrvatska... Ajmo Toronto FC!

ZI
zico
21:59 18.08.2014.

imotadin .... bože dragi šta je tebi u glavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije