Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesportski potez

Jesi li normalan? Pogledajte što je igrač Spursa napravio Lovrenu i šokirao Engleze

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
29.08.2016.
u 09:50

Sudac ovaj nesportski potez nije vidio pa je jedan od najprljavijih igrača Premiershipa (lani među igračima s najviše prekršaja u ligi) ostao nekažnjen!

U trećem kolu engleskog prvenstva Tottenham i Liverpool odigrali su 1:1 i podijelili bodove. Dejan Lovren, koji se danas vraća u reprezentaciju, odigrao je svih 90 minuta i dobro se borio s napadačima Spursa. i to doslovno borio.

Naime, tijekom cijelog susreta dobivao je dosta udaraca, ali najdalje je otišao Erik Lamela koji mu je – gurnuo prst u oko. Lovren je u jednom trenutku napravio prekršaj nad Kaneom i uzeo loptu, a Lamela ju je htio nazad, milom ili silom. Pa je tako prljavim potezom pokušao natjerati hrvatskog reprezentativca da ju pustio iz ruku.

Sudac ovaj nesportski potez nije vidio pa je jedan od "najprljavijih" igrača Premiershipa (lani među igračima s najviše prekršaja u ligi) ostao nekažnjen! Na forumima navijača Liverpoola oštro su osudili ovakav potez Lamele i pisali kako je Lovren dobro prošao jer je mogao imati i trajne posljedice.

Možda savez naknadno pregleda snimku ovog poteza pa kazni Lamelu.

 

Komentara 1

BL
Blender
11:01 29.08.2016.

Napadati nekoga s leda, sve govori o tom covjeku ili bi ga bolje bilo nazvati nekim drugim imenom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije