Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JERMAINE JENAS:

Luka Modrić žarko je želio potpisati za Chelsea

luka modrić
26.08.2015.
u 11:20

– Chelsea je poslao nekoliko ponuda za Luku Modrića. On je žarko želio otići, ali nakon što ga Daniel Levy nije pustio je prešao preko toga i to nije utjecalo na njegovu formu

Nekadašnji veznjak Tottenhama Jermaine Jenas prisjetio se 2011. godine kada je njegova tadašnjeg suigrača Luku Modrića želio dovesti Chelsea.

– Chelsea je poslao nekoliko ponuda za Luku Modrića. On je žarko želio otići, ali nakon što ga Daniel Levy nije pustio je prešao preko toga i to nije utjecalo na njegovu formu. Ostao je profesionalac cijele sezone, odigrao ključnu ulogu i nakon toga potpisao za Real Madrid – napisao je Jenas u kolumni za Yahoo.

Jenas napominje da puno igrača ne bi postupilo kao Modrić.

– No, potrebno je imati karakter da to napravite. No, tu je i rizik jer pretpostavljate da ćete čitavu sezonu zadržati formu i nećete se ozlijediti.

>> Modrić i Kovačić pozirali zajedno: 'Prijatelju, došao si ondje kamo pripadaš!'

Komentara 1

VU
vuky91
12:02 26.08.2015.

Zato mu je pukao film 2012. "Modrić i dalje odbija trenirati s momčadi, javnost se polako okreće na njegovu stranu" http://www.sportcom.hr/sport/nogomet/strani-nogomet/lige-petice/premierliga/modri%C4%87-i-dalje-odbija-trenirati-s-mom%C4%8Dadi-javnost-se-polako-okre%C4%87e-na-njegovu-stranu.html

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije