Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI NA DOBITKU

Zanosna ljepotica izgubila okladu i ispunila obećanje navijačima

Jeinny Lizarazo
Foto: Twitter
02.09.2015.
u 10:35

Rodom je iz Venezuele, gdje se TV voditeljice često koriste fizičkim izgledom za promociju

Karim Benzema nije potpisao za Arsenal, a zanosna novinarka španjolske verzije ESPN-a Jeinny Lizarazo (32) iz Venezuele tvrdila je da hoće i čak se kladila s novinarom Memzom Dogijem. Izgubila je okladu i objavila kaznu koja ju je zbog toga "pogodila".

Ta "kazna" jest donacija udruzi Arsenal Foundation, a o koliko je novca riječ, nije spomenuto. Teško da će Jeinny plakati zbog čeka koji je morala napisati jer se dodatno promovirala i postala poznata u Europi i svijetu te tako nadišla granice ESPN-a i Venezuele u kojoj TV voditeljice ne prezaju ni pred čime da bi bile u centru pozornosti.

Konkurencija je strašna kada se koristi ljepotom tijela za napredak u karijeri, a što se sve zbiva – pokazale su voditeljice iz Venezuele dok je trajala Copa America u Čileu ove godine. Skidale su se nakon pobjede Venezuele, vodile su vijesti potpuno gole i zapravo su samo nastavile s onim što se događa cijele godine i na što su gledatelji iz te južnoameričke zemlje navikli posljednjih godina. Sada je s time upoznat i svijet.

No Jeinny se već istaknula – uz dobar izgled, tečno govori engleski jezik i više se nego dobro razumije u nogomet. Posebno prati Real Madrid čija je navijačica od najranijih dana pa nikoga ne treba začuditi kad komentira formaciju, strategiju i transfere. A sve češće dobiva i "insajd" informacije iz kraljevskog kluba. Međutim, nisu uvijek točne, a to je slučaj Karima Benzeme i potvrdio.

>> Obećale su se skinuti ako Venezuela pobijedi i to su ispunile!

Komentara 9

Avatar @promatrač
@promatrač
12:19 02.09.2015.

Fina guza.. odmah se vidi da je cura inteligentna iako gleda nogomet.

DO
dommar36
11:00 02.09.2015.

tesko joj palo...ionako to je sve sto ima...

MA
maxxxx
19:16 02.09.2015.

europsko prvenstvo u kosarci, us open, nogometna reprezentacija, hokej, netom zavrseno atletsko prvenstvo, tema koliko zelis a tebi dezelicu dali ovo, stvarno visoko kotiraš u redakciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije