Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne uklapa se

'Ako je Mourinho imao 105 milijuna eura viška, nije trebao uzeti Pogbu, nego Hrvata'

Paul Pogba i Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.09.2016.
u 18:58

– Da bi isplatio više od 100 milijuna eura, Pogba bi morao zabijati 50 golova po sezoni, a on nije tome ni blizu, kazao je nedavno legenendarni Paul Scholes

Paul Pogba ovog je ljeta iz Juventusa stigao u Manchester United za 105 milijuna eura. Francuski nogometaš postao je tako najskuplji igrač u povijesti, ali mnogi ipak sumnjaju u njega. Doduše, ne misle da nije dobar igrač, već da ne vrijedi toliko novca.

– Sjećam se Pogbe kad je prvi put bio u Unitedu, znam da je talentiran. Posjeduje određenu kvalitetu, to nije sporno, ali ne odlučuje utakmice i zato ne vrijedi toliko. Da bi isplatio više od 100 milijuna eura, on bi morao zabijati 50 golova po sezoni, a on nije tome ni blizu – kazao je nedavno legendarni Paul Scholes.

Slično kao Unitedova legenda razmišlja i Jermaine Jenas, bivši engleski reprezentativac, koji je uvjeren da ima i boljih igrača za United.

– Pogba je previše plaćen, United nije trebao potrošiti toliko novca na njega. Ako je već imao 105 milijuna eura, onda je trebao dovesti jednog Hrvata – Luku Modrića – kazao je Jenas koji je s Lukom igrao u Tottenhamu pa dodao:

– On je puno učinkovitiji od Pogbe, a i košta manje. Ustvari, Unitedov Morgan Schneiderlin mogao bi igrati ovo što sad igra Pogba. 

Komentara 16

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
19:43 14.09.2016.

Juve na pogbi napravio posao stoljeca

Avatar Prosenjak
Prosenjak
22:49 14.09.2016.

105 milijuna bi mu bilo malo za Modrića, Ako Real odluči da Modrić ostaje, onda tu ni milijarda ne pomaže. Naučite več jednom da je real najveći klub svih vremena i da mu je to bitnije od bilo kakvih novaca. real može uzeti Zidanea Juventusu, može uzeti Ronalda Manchastera, ali Realu nitko ne može uzeti igrača osim ukoliko ga se Real ne želi rješiti. Zašto je taj Jenas gurao loptu cijeli život ja ne znam, ali ovo su osnove nogometa, a on to ne zna. Nisam ni ja fan Reala, draža mi je Barcelona a najdraži Athletic Bilbao, ali ovo što sam napisao za real je činjenica s kojom se i ja svi ostali moramo pomiriti.

CY
CypressHill
19:34 14.09.2016.

U Portugalu su ponosni na Ronalda, ali kod nas se pljuje po nasim igracima. Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije