Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubljeno povjerenje

Jeličić: Svi iz HNS-ova sustava moraju otići, žalosno je da sada svi žele naslov Rijeke

Joško Jeličić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
27.02.2017.
u 20:30

- Povjerenje je najvažnije, a ono je izgubljeno. Nešto se pokušavalo s Peraićem, pa Kukićem, a sada i s Kulušićem na čelu sudačke organizacije, ali čini mi se da je prije bilo manje pogrešaka, tvrdi Beusan.

Joško Jeličić nakon jučerašnjeg komentara na Facebooku i danas se osvrnuo na utakmicu Cibalije i Dinama te sporni jedanaesterac kojim je hrvatski prvak stigao do pobjede (2:1).

- Sramim se što sam u bilo kojem obliku dio ovoga što se zove HNL - napisao je Jeličić na svom profilu, a večeras je u HRT-ovoj emisiji Stadion bio nešto umjereniji.

- Nema smisla izdvajati neke pojedinačne situacije. Uvjeren sam da nijedan navijač Hajduka, Dinama, Slavena ne želi pobjeđivati na ovaj način. Boysi su nakon utakmice pokazali najbolje što misle o tome. Svi se moramo ujediniti da se to ispravi. Kompletan sustav HNS-a iz korijena se mora mijenjati i svi koji participiraju u njemu moraju otići. Sudačka organizacija samo je jedan segment koji je najviše eksponiran. Ima dobrih sudaca koji su zbog svega žrtve. I žao mi ih je kao što mi je žao i Dinama prema kojem imam veliki respekt jer sam igrao tamo. Ali jasno znam distancirati klub od onih koji ga vode. Žalosno je da svi koji prate nogomet sada navijaju da Rijeka osvoji naslov. Događat će se greške ali ovdje je povjerenje u pitanju - kazao je Jeličić.

S njim se složio i 'oko sokolovo' Mateo Beusan:

- Povjerenje je najvažnije, a ono je izgubljeno. Nešto se pokušavalo s Peraićem, pa Kukićem, a sada i s Kulušićem na čelu sudačke organizacije, ali čini mi se da je prije bilo manje pogrešaka. Brine to što pogreške sudaca nisu male. Ne znam kako ćemo vratiti ugled u svijetu. 

Beusan nije želio komentirati Batinićevu pogrešku u Vinkovcima.

- Nemam što komentirati. Čak je i Kulušić jučer rekao da je sudac pogriješio. Sudac je udaljen deset metara i možda je sudio po intuiciji, ali nikad se ne svira nešto u što nisi siguran.

Jeličić je još iznio i kritike o igri Dinama.

- U 90 minuta igre vidjeli smo samo šansu Olma. Dinamo nema igru, a to je s obzirom na njihov kadar u HNL-u nedopustivo - rekao je HRT-ov komentator.

Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

Komentara 11

DU
Deleted user
20:52 27.02.2017.

Joška Jeličića bih puno više cijenio da svoju objektivnost dokaže kad se Hajduku također pomaže sudačkim odlukama a takvih odluka tj. prilika za njegovu reakciju ima napretek . Nažalost nismo nijednom doživjeli da je pokazao ovakvu ogorčenost kad suci pomažu Hajduku pa ponekad i Rijeci . Ista stvar vrijedi i za Beusana .

DU
Deleted user
21:26 27.02.2017.

kod nas vlada kolektivno ludilo,svi su u transu,a cekajmo prvu ovakvu situacija za Hajduk ili Rijeku i koji ce biti komentari.Jelicic me ne cudi,on je bio igrac ali me strasno zanima Beusan koji je bio sudac i dali je on uvijek perfektno odsudio utakmicu!?mi vidimo vec par godina netrepljivosti prema Dinamu,a to sto se desava kod nas desava se i u Njemackoj,Portugalu,Svicarskoj,Austriji,gdje je Bajern,Porto,Basel,Red Bull godinama za redom prvak ali tamo nitko ne kmeci!tko ima novce,moze si priustiti bolje igrace i onda osvoji i titulu.Koja se nasa momcad iz predtakmicenja u uefinom takmicenju kvalificira za glavno takmicenje?koliko puta se Hajduk kvalificirao ili Rijeka i dali su i tu suci toliko odnemagali Hajduku ili Rijeki da se nisu uspjeli kvalificirati u glavno natjecanje!

MA
mađar
06:02 28.02.2017.

Bilo bi vrijeme da se taj TOVAR I DEMAGOG makne s TV ekrana. Njegovo pametovanje je i bogu dosadilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije