Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studio

Jeličić: Petev je klasični primjer kada trener odmogne momčadi!

02.10.2016., stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 11. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Trener Dinama Ivaylo Petev Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
24.04.2017.
u 21:02

Pa Hajdukovu igru može skautirati vrtićko dijete: samo duga lopta na Futacsa. I Dinamo tako primi gol!? Kakva je to priprema utakmice?! Petev je nedavno produljio ugovor na tri godine, želim mu da ostane toliko jer to je garancija neizvjesnom prvenstvu - rekao je Jeličić

Najveći hrvatski derbi Dinamo - Hajduk (0:2) bio je glavna tema HTV-ove emisije Stadion. Kritika na suđenje ovog puta nije bilo. Kiks plavih u Maksimiru nije iskoristila Rijeka koja je u Puli remizirala (1:1) s Istrom. Sedam kola prije kraja prvenstva Rijeka ima pet bodova više od Dinama. 

- Kad Hajduk treba sam kreirati, to ne ide. A kad se brane pa otvaraju, lakše im je. Samo imaju nesreću da samo protiv dva protivnika mogu tako igrati," 'oprao' je Joško Jeličić i Hajduk koji je slavio sa samo 30 posto posjeda lopte, pa se okrenuo Dinamu i Ivajlu Petevu.

- Petev je klasični primjer kada trener odmogne momčadi! Dinamo nikad nije ni imao agresiju, a sad su još ispuhani i igrali su bez igrača koji bi ušao u međuprostor jer Antolić nije taj. Kad je Sammir ušao, promijenilo se, ali samo na pola sata.

- Dinamo je bio loš, a i takav je imao 70 posto loptu, 15 udaraca i Stipica je bio igrač utakmice. Igra Dinama spora je i bezidejna - smatra Jeličić te dodaje:

- Komisija za žalbe je bolje pripremila utakmicu nego Petev. Šest je mjeseci prošlo, kroz utakmice nismo ništa vidjeli, Rijeka ga je pregazila, Lokomotiva je previše respektirala plave... Pa Hajdukovu igru može skautirati vrtićko dijete: samo duga lopta na Futacsa. I Dinamo tako primi gol!? Kakva je to priprema utakmice?! Petev je nedavno produljio ugovor na tri godine, želim mu da ostane toliko jer to je garancija neizvjesnom prvenstvu, bez obzira na Dinamov budžet od 52 milijuna...

Na kraju je Jeličić rekao i nekoliko riječi o Rijeci koja je remizirala s Istrom i tako propustila prvu meč loptu u borbi za naslov prvaka.

- Rijeka nema pobjednički mentalitet, svaki put kad je trebala riješiti pitanje prvaka, psihički pritisak ju je koštao, nije prošao završni udarac. Ali nastavit će u ovom ritmu - zaključio je Jeličić.

Komentara 5

AS
atilla sb 1986
22:27 24.04.2017.

Rece stručnjak zalizani... Samo se tebe cekalo! Uh da mi je da te pitam za zdravlje

PA
pavel1001
02:15 25.04.2017.

ovaj je umislio da je njegovo mišljenje važno,bio mi je simpatičan ali sad ga ne mogu vidjet.

DU
Deleted user
22:34 24.04.2017.

Ovaj Jeličić baš izaziva ! Możda mu netko i odgovori na izazov!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije