Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoke kritike

Jeličić o Dinamovoj pobjedi: Sramim se što sam dio ovog što se zove HNL

Joško Jeličić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSEL
1/5
26.02.2017.
u 18:12

Plavi su slavili sa 2:1 nakon sumnjivog jedanaesterca kojeg je u 89. minuti dosudio Damir Batinić nakon što je Soudani pao u Cibalijinom šesnaestercu.

Joško Jeličić, bivši nogometaš Dinama i Hajduka, a danas HRT-ov stručni komentator, žestoko je kritizirao zbivanja s kraja utakmice Cibalije i Dinama u Vinkovcima.

Plavi su slavili sa 2:1 nakon sumnjivog jedanaesterca kojeg je u 89. minuti dosudio Damir Batinić nakon što je Soudani pao u Cibalijinom šesnaestercu.  

Hodžić je bio precizan s bijele točke, a Jeličić je na Facebooku ovako komentirao trijumf hrvatskog prvaka:

- Sramim se što sam u bilo kojem obliku dio ovoga što se zove HNL.

>>Boysi vratili igračima dresove! Je li ovo bio jedanaesterac za Dinamo?

>>Dinamo uz sudački poguranac do pobjede u Vinkovcima

 

Komentara 21

MA
..Marsijanac
19:29 26.02.2017.

Odgurnuo je Soudanija desnom rukom u ledja. Ipak ne mislim da je to bilo za jedanajsterac.

MA
mađar
20:17 26.02.2017.

onda lijepo daj otkaz u maltretiranju gledatelja na hrt-u, budeš?

Avatar cluesblues
cluesblues
00:33 27.02.2017.

ne treba se bojati da se jelicic moze neceg sramit - taj nema srama, obrazi ko djon...licemjer i teski podmuklis, ne srami se kad se pomaze rijeka ili njegov hajduk, ne srami se preko tv-a davat dinamovim igracima (i svojim zapravo kolegama) podrugljive nadimke, niti se srami laprdati o nogometnoj taktici o kojoj nema blage veze (cak nam i crta neke svoje "zamisli"), ali jedva doceka bilo kavu priliku da se pop...sa po dinamu i njegovim igracima....samo se ti srami ti jelicicu, bogme imas zbog cega....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije