Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO ŽIVCE

Incident ili komična situacija? Pogledajte što je igrač u Srbiji napravio sucu

Nemanja Belić
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
17.05.2015.
u 11:37

Sudac i pomoćnici nisu znali kako reagirati i što napraviti, ostali su nepomični i vjerojatno šokirani jer tako nešto ne događa se baš svaki dan.

Nogometaši često protestiraju kod sudaca i nekad to zna biti vulgarno, nekad zna biti "u rukavicama", ali ono što je napravio vratar srbijanskog Donjeg Srema Nemanja Belić teško netko može nadmašiti.

Nakon završetka utakmice kod Spartaka u Subotici, poraženi nogometaši Donjeg Srema (2:3) bili su iznimno nezadovoljni suđenjem Novice Anđelovskog i okružili ga te negodovali, ali vratar Belić otišao je do kraja. Doslovno!

Došao je do suca, skinuo se i pokazao mu stražnjicu! Sudac i pomoćnici nisu znali kako reagirati i što napraviti, ostali su nepomični i vjerojatno šokirani jer tako nešto ne događa se baš svaki dan.

Valjda se zato nisu sjetili ni dodijeliti mu kaznu jer nije spomenut u izvješću delegata, niti se Savez oglasio s priopćenjem o kazni za "živopisnog" Belića.

Poraz je bio bitan jer time je Donji Srem ostao na 26 bodova i ispao iz lige, a Spartak Subotica je na 14. mjestu s 31 bodom i pobjedom u posljednjem kolu može izboriti ostanak.

Sporni trenutak može se vidjeti od 9:54 na snimci.

>> Napao suca, davio ga i dobio osam utakmica kazne neigranja

Komentara 14

Avatar xvalentinox
xvalentinox
13:03 17.05.2015.

vecernji.yu

MA
malodesno
11:54 17.05.2015.

Opet ispiranje mozga nogometom!! Druge sportove ne spominjete.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
12:33 17.05.2015.

A koga briga sto se desava u krajnje neprijateljskoj nam drzavi srbiji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije