Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVERTON DOBIO UNITED

Jelavić propustio veliku priliku, a Arsenal nakon toga Hullu utrpao tri gola

Hull City - Arsenal
Foto: Reuters
1/3
20.04.2014.
u 19:02

'Topnici' su kao gosti sa 3:0 slavili kod Hull Cityja, međutim tko zna kako bi završilo da u 15. minuti odličan udarac Nikice Jelavića sjajno nije obranio Wojciech Szczesny.

Arsenal i Everton pobjedama su u 35. kolu Premiershipa nastavili borbu za četvrto mjesto, mjesto koje nosi kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone.

'Topnici' su kao gosti sa 3:0 slavili kod Hull Cityja, međutim tko zna kako bi završilo da u 15. minuti odličan udarac Nikice Jelavića sjajno nije obranio Wojciech Szczesny. Kazna je stigla u 31. minuti kada je nakon sjajne akcije Arsenala mrežu domaćina zatresao Aaron Ramsey.

Samo četiri minute tresla se vratnica Arsenalovog gola nakon udarca Livermorea, ali se rezultat nije mijenjao.

U samoj završnici prvog poluvremena 'topnici' su zabili i drugi gol, a strijelac za 2:0 je bio Lukas Podolski.

Isti je igrač u 54. minuti drugim golom postavio konačnih 3:0.

Jelavić je za Hull City igrao do 70. minute.

Inače, utakmica je u jednom trenutku prekinuta zbog jakog vjetra, koji je reklame razbacao po travnjaku.

Arsenal je na četvrtom mjestu i uoči posljednja tri kola ima bod prednosti ispred Evertona koji je sa 2:0 pobijedio Manchester United.

Golove za Everton zabili su Baines u 28. minuti iz jedanaesterca te Mirallas u 43. minuti.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Domaćini su tako zadali još jedan udarac svom bivšem treneru Davidu Moyesu, čiji je Manchester United ovim porazom izgubio bilo kakvu šansu za dostizanje četvrtog mjesta do kraja sezona. 'Crvenim vragovima' morat će pokušati izboriti šesto mjesto i Europsku ligu sljedeće sezone, a to im trenutno bježi šest bodova, ali imaju utakmicu manje od Tottenhama.

>> Liverpool tri koraka do naslova: Stigli do 11. uzastopne pobjede!

Komentara 5

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:53 21.04.2014.

gledao sam tekmu i osim što je zapucao priliku, nakon njegove greške , izgubljene lopte i izležavanja po travi, primili su dugi gol.... Ukratko - katastrofa je i neznam zbog čega se njega smatra reprezentativnim igračem ? Kojim kriterijem jeje on bolji od Benka, Čopa ili Rebića ? A budimo realni, ni Eduardo nije ništa puno bolji....

MA
manjabegic
22:56 20.04.2014.

Los los jelavic.... Drag mi igrac, al ove godine nije pokaza nista vrijedno brazila... mozda kao 19 igrac

Avatar Topgen
Topgen
14:54 21.04.2014.

Nije Jelavic propustio priliku , nego je golman fantasticno obranio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije