Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok na početku

Jedvaj s Bayerom srušio Borussiju u gostima, pao najbrži gol u povijesti

Borussia - Bayer
Foto: DPA/PIXSELL
23.08.2014.
u 20:51

Za goste je odličnu utakmicu odigrao Tin Jedvaj, koji je na poziciji desnog beka odradio svih 90 minuta i dobio žuti karton u 45. minuti

Bayer iz Leverkusena režirao je veliko iznenađenje već u prvom kolu Bundeslige. 'Apotekari' su gostovali u Dortmundu i pobijedili Borussiju 2:0. Borussija je ovu utakmicu započela bez Hummelsa, Subotića, Schmelzera, Bendera, Gündogana, Sahina, Grosskreutza i Weidenfellera u prvih 11, ali to nimalo ne umanjuje odličnu prezentaciju gostiju.

Utakmica je za njih počela fenomenalno, u prvoj akciji Boenisch je dao za Bellarabija, on se sjajno oslobodio vratara i već u devetoj sekundi doveo svoju momčad u vodstvo.  Bio je to ujedno i najbrži pogodak u povijesti Bundeslige! Dosadašnji su rekord s 11 sekundi držali Ulf Kirsten, Giovane Elber i Paul Freier.

A točku na i u 95. minuti stavio je Kießling.

Za goste je odličnu utakmicu odigrao Tin Jedvaj, koji je na poziciji desnog beka odradio svih 90 minuta i dobio žuti karton u 45. minuti. 

>>Arsenal se u posljednjih sedam minuta spasio od poraza

Komentara 2

Avatar franioprvi
franioprvi
11:06 24.08.2014.

Jos malo pa Srna moze u "pemziju". Jer ako Tin igra 90 min u pobjedi, protiv Dortmunda , ne moze biti nego dobar.

RO
rogoz
22:23 23.08.2014.

Nije los Tin,malo je spor,"plivao" je par puta,kad krene naprijed sporo se vraca nazad,spasavao ga je Spahic centarhalf.Tin je sasvim solidan s loptom,ne panici kad je pod pritiskom.Ako odigra sezonu u Bayeru bice mu to velika skola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije