Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK POSLUJE

Jean Kouassi na meti Monaca, Antonio Milić odlazi u Belgiju

'08.05.2013., Poljud, Split - Prva utakmica finala Hrvatskog kupa, Hajduk - Lokomotiva. Jean Kouassi. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
09.11.2014.
u 17:13

Kuloari tvrde da je Hajduk izvisio cijenu od 2,8 milijuna eura za nogometaša iz Obale Bjelokosti.

Par slobodnih dana, kao nagradu za odlična dva mjeseca dao je Igor Tudor svojim igračima. Hajduk je u ritmu bez poraza još od utakmice s Dinamom s kraja kolovoza, odigrao je cijeli jedan krug u kojem u Prvoj HNL nije poražen. I evo bijelih sada opet na utakmici s Dinamom.

- Bit ćemo pravi u Maksimiru, uvjeren sam u to - jasno je Tudor poručio braći Mamić i maksimirskom društvu.

Do te utakmice oporavit će se Tino Sušić, Nikola Vlašić i Anton Maglica, konkurencija će biti jača. Tudor je iskazao nezadovoljstvo onim što dio igrača prikazuje.

- Igrat će najbolji, nema veze tko ima kakav renome - rekao je Tudor.

Protiv Osijeka bijeli su dobili "poguranac" u obliku jedanaesterca za prvi gol. Slično je bilo i protiv Zadra. Nevoljko u Poljudu pričaju o tome, ne žele takve vjetrove u leđa. Tako je to već godinama, Hajduk se zakida u prvim kolima, kasnije, kad je sve gotovo, stiže vraćanje dugova, a kada se u Poljud bune onda im na nos izlaze pogreške na štetu njihovih protivnika. Ti nogometni suci stvarno rade što ih je volja, diktiraju puno toga. Korektni Osijekov trener Tomislav Rukavina nije puno želio govoriti nakon utakmice, ali vidjelo se da kipti od bijesa.

Do zimske pauze Hajduku su ostala još četiri dvoboja, uz maksimirski derbi bijeli u Poljudu ugošćuju Zagreb, Split i Istru. Velika je to prigoda za Tudora da poveća bodovni konto, ali i za igrače da se nametnu za zimski prijelazni rok u kojem Hajduku nasušno treba pravi transfer. To sigurno nije prodaja Antonija Milića u Belgiju o kojoj se naveliko priča u klubu.

Navodno će Hajduk od tog transfera dobiti pola milijuna eura odštete što je malo za igrača, koji ima status reprezentativca i donedavno je trener za njega govorio da je kalibar Juventusa. Prvi u prodajnom izlogu je Jean Kouassi, Monaco ga prati već nekoliko utakmica, kuloari tvrde da je Hajduk izvisio cijenu od 2,8 milijuna eura (odšteta se dijeli u omjeru 60:40 za Hajduk).

>> 'Hrvatski sam dosta naučio, najteža riječ mi je čačkalica'

Komentara 5

DU
Deleted user
17:26 09.11.2014.

Sretno im bilo.

BU
budagigo
22:58 09.11.2014.

htio sam komentirati ali nemogu jer me naprosto zatekla hrpetina gluposti ovoga pristranog marketinškog članka novinarćića zaljubljenoga u največi yugoslavenski klub- (Par slobodnih dana, kao nagradu za odlična dva mjeseca dao je Igor Tudor svojim igračima)...(jasno je Tudor poručio braći Mamić i maksimirskom društvu)...(Navodno će Hajduk od tog transfera dobiti pola milijuna eura odštete što je malo za igrača, koji ima status reprezentativca i donedavno je trener za njega govorio da je kalibar Juventusa)... (Prvi u prodajnom izlogu je Jean Kouassi, Monaco ga prati već nekoliko utakmica, kuloari tvrde da je Hajduk izvisio cijenu od 2,8 milijuna eura )

BI
binki
21:40 09.11.2014.

Jean Kouassi 2,8 milijuna eura . ovo je vic stolječa .... mislim da je tu jedna nula viška ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije