Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE I GLASUJTE

Je li Dinamo protiv Splita poveo nakon zaleđa Ćorića?

Dinamo - Split
Foto: Printscreen HRT
1/13
01.03.2017.
u 17:52

Sammir je sjajno uposlio Antolića, on dao na drugu stativu nakon čega je Ćorić pogodio mrežu. No, ostaje upitno je li mladi dinamovac kod gola bio u zaleđu.

Dinamo u ovim trenucima na Maksimiru igra prvu utakmicu polufinala Kupa protiv Splita. Modri nakon prvog poluvremena vode 2:0 golovima Ćorića i Hodžića.

Dinamo je do vodstva došao u 26. minuti nakon lijepe akcije. Sammir je sjajno uposlio Antolića, on dao na drugu stativu nakon čega je Ćorić pogodio mrežu. No, ostaje upitno je li mladi dinamovac kod gola bio u zaleđu. Pogledajte video pa odgovorite u našoj anketi.

O susretu Dinama i Splita čitajte ovdje.

Je li Ćorić kod gola bio u zaleđu?

Komentara 21

DU
Deleted user
18:44 01.03.2017.

Brvao Dinamo daš im 6 golova pa neka za svaki propituju je li regularan.

Avatar stef99
stef99
18:40 01.03.2017.

Iz ankhethe se vidi da cca 48% tovara nije gledalo tekmu, ali je obavezno glasalo za, nije bitno glavno da je protiv velikog Dinama, .....iaaaa

SP
spremni0
18:17 01.03.2017.

ja mislim da nije bilo zaleđa al ako joško i beusan kažu da je..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije