Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjiv trenutak

Je li bilo namještanja na ždrijebu Lige prvaka? Pogledajte što je učinio Roberto Carlos

Roberto carlos
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
25.08.2016.
u 21:32

Brazilac je, izvlačeći kuglice iz posljednje jakosne skupine u kojoj je bio i Dinamo, vratio kuglicu u posudu te uzeo drugu

Sepp Blatter (80), bivši predsjednik Fife, u intervjuu za La Nacion sredinom lipnja izjavio je kako je bilo namještanja ždrijebova u europskim natjecanjima.

– Sve je čisto do samog početka. Zapravo je vrlo jednostavno, ako želite raspoznati kuglice, neke stavite u zamrzivač prije ždrijeba. Tako se kuglice jednostavno raspoznaju na dodir. Vidio sam to na jednom europskom ždrijebu – ispričao je tada Blatter, a nove sumnje u namještanje mogle bi se pojaviti nakon događaja na današnjem ždrijebu Lige prvaka u Monte Carlu.

Naime, u jednom trenutku Roberto Carlos je, izvlačeći kuglice iz posljednje jakosne skupine u kojoj je bio i Dinamo, izvukao jednu te je vratio u posudu i potom uzeo drugu kuglicu.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu. 

>>Dinamo će u skupini Lige prvaka igrati protiv Juventusa, Seville i Lyona

>>Dinamo će Ligu prvaka početi u gostima kod Lyona, a potom u Maksimir stiže Juventus

Komentara 20

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
21:51 25.08.2016.

Kuglice se mogu razlikovati po težini, materijalu, temparaturi... Možda nije bilo direktnog namještanja ali sigurno su si malo pripomogli. Tu se vrte milijarde u igri zar mislite da bi se to prepustilo slučaju ? Vjerojatno se vlasnici velikih klubova unaprijed dogovore a izvlačenje je više kao show

DO
domxerex
22:11 25.08.2016.

Mora se paziti da u prvom krugu ne idu veliki na velikog inače se gubi lova i tv-prijenosi (opet lova).

Avatar toxic alien
toxic alien
23:37 25.08.2016.

Pa da... onaj sto je izvlacio kuglice sa imenima grupa... nekoliko ih nije mogao otvoriti pa je trebao pomoc asistenta. Mora da su bile smrznute i klizave u ruci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije